Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa nu iti pese ce cred alte persoane despre tine – CumFacSa.ro

Cum sa nu iti pese ce cred alte persoane despre tine

Unelte articol

Daca esti una dintre persoanele care se ingrijoreaza despre parerea celor din jur, atunci, acest articol te va ajuta sa idi modific aceasta mentalitate si sa ajungi sa devii nepasator de parerile celor din jur.

Pasi

 1. 1

  Trebuie sa intelegi ca, cu cat iti pasa mai putin de parerile celor din jur, cu atat cei din jurul tau vor ajunge sa te displaca mai mult. Persoanele carora nu le pasa de cei din jur si de parerile lor gasesc o oarece dificultate in a-si face prieteni, deoarece, prietenii se numara printre persoanele care se afla in jurul tau. Asa ca, daca ajungi sa iti dezvolti personalitatea si sa ajungi o persoana placuta le da persoanelor din jurul tau un motiv ca sa vorbeasca cu tine in loc sa te evite.

 2. 2

  Nu cauta sa le dai celor din jur niciun motiv de gandit. De obicei, fie ca vrem sau nu, cautam aprobarea persoanelor din jurul nostru si uneori, cei din jur ar putea sa nu fie niciodata multumiti de ce spui sau de ce gandesti.

 3. 3

  Invata sa te accepti pentru cine esti si pentru felul cum arati. Acesta este cel mai important lucru. Nu ar trebui sa fii niciodata mai ingrijorat de parerile altora decat de parerea pe care o ai tu despre tine.

 4. 4

  Gandeste-te de ce persoanele din jurul tau ar putea sa te judece. Incearca sa scoti complet din viata ta persoanele de acest gen. Trebuie sa intelegi ca persoanele care au ceva cu tine, de obicei, sunt nesigure in ceea ce priveste propria lor persoana, deoarece nu ar face asa ceva daca s-ar simti bine in propria lor piele.

 5. 5

  Gandeste-te de ce ai judeca tu pe cei din jurul tau. Esti invidios pe persoana lor sau esti atras de ei.

 6. 6

  Fa o lista cu toate calitatile tale, apoi o lista cu toate defectele tale. Incearca sa te concentrezi mai mult asupra calitatilor si sa pui accentul doar pe ele in timp ce trebuie sa incerci sa elimini de tot acele trasaturi negative, sau cel putin sa le estompezi.

 7. 7

  Trebuie sa faci lucrurile care iti plac, indiferent care ar fi acelea sau indiferent de ce ar crede cei din jurul tau despre ele.

 8. 8

  In final, nu ar trebui sa tii in cap parerile sau cuvintele altora despre tine. Nu trebuie sa dai atentie la parerile negative ale celor din jurul tau. De fiecare data cand cineva face o remarca negativa despre tine, ar trebui sa ignori atat ce a spus cat si pe persoana care a spus acel lucru.

Previous postCum sa nu iti mai rozi unghiile Next postCum sa nu iti pierzi prietena

Related Posts

Posteaza un comentariu


close