Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa nu mai fii o persoana nevoioasa – CumFacSa.ro

Cum sa nu mai fii o persoana nevoioasa

Unelte articol

Trebuie sa intelegi ca nevoia disperata de afectiune fata de persoanele din jurul tau poate fi perceputa ca un defect, prin urmare, cei din jurul tau vor incepe sa te evite. In acest articol vei invata cum sa nu mai pari asa de nevoiasa din punct de vedere emotional.

Pasi

 1. 1

  Ia-o mai incet. Relaxeaza-te.

 2. 2

  Fiecare relatie se dezvolta intr-un fel unic, in functie de persoanele implicate. Bucura-te de fiecare clipa dintr-o relatie si nu o strica, incercand sa grabesti lucrurile.

 3. 3

  O parte a motivului pentru care devenim asa de agitate la inceputul unei relatii este ca, la inceput, avem tendinta de a idealiza acea persoana. Atunci cand intalnesti o persoana cu care te potrivesti foarte bine, este foarte usor sa te pierzi in fantezie. De cele mai multe ori, acele fantezii aduc asteptari destul de ridicate, acele asteptari fiin ireale.

 4. 4

  Gaseste-ti o ocupatie. Incearca sa faci alte lucruri. Concentreaza-te asupra unui hobby pe care il ai, sau orice altceva care sa iti ia mintea de la acea persoana.

 5. 5

  Incearca sa umpli golurile din tine. De cele mai multe ori, persoanele care sunt nevoiase din punct de vedere emotional tind sa aiba putina incredere de sine. Adevarul este ca doar acele persoane pot sa umple acele goluri. Nu ar trebui sa te bazezi pe alte persoane ca te pot face sa te simti mai fericit sau mai increzator. Doar tu poti controla acele lucruri.

 6. 6

  Invata sa ai incredere. De obicei, persoanele nevoiase din punct de vedere emotional sunt si persoane care au probleme cu increderea si traiesc cu teama de a nu fi abandonati. Atunci cand te afli in situatia in care te indoiesti de sentimentele unei persoane fata de tine, intreaba-te de ce ai face acel lucru, de ce ai avea acele indoieli.

  Trebuie sa ajungi sa iti valorifici propria persoana. Invata sa te controlezi si vei scapa de acea nevoie. Invata sa faci diverse lucruri, gaseste-ti noi hobby-uri care te vor tine ocupat si fericit.

Previous postCum sa nu mai fii o persoana care multumeste pe toata lumea Next postCum sa o faci pe prietena ta sa te sarute sau sa te imbratiseze mai des

Related Posts

Posteaza un comentariu


close