Cum sa nu mai fii obsedat de jocul World of Warcraft

Unelte articol

Multi experti sunt de parere ca acest joc poate deveni obsesiv atat pentru tineri cat si pentru adulti. Aici este o cale de a scapa de aceasta obsesie – daca aveti una.

Pasi

 1. 1

  Recunoaste ca ai o problema. Acest lucru poate fi destul de greu, dar trebuie sa recunosti ca acest joc iti ocupa o foarte mare parte din timpul tau.

 2. 2

  Gandeste-te ce anume te face sa fii obsedat fata de acest joc? Ce anume face acest joc sa fie asa de atragator pentru tine? Oricare ar fi motivul, incearca sa minimizezi aceasta fericire pe care o ai atunci cand joci. Pentru a scapa de obsesie, trebuie sa iti gasesti alte hobby-uri si ocupatii cu care sa iti ocupi timpul liber.

 3. 3

  Poti eventual sa cauti modalitati de a trisa in joc. Intra pe un server privat unde faci XP si bani mult mai repede si gasesti iteme bune mai des. Astfel iti vei satisface poftele mult mai repede si eventual vei ajunge sa te plictisesti de joc.

 4. 4

  Fie ca iti vine sau nu sa crezi, multi oameni joaca WOW doar pentru faptul ca si prietenii lor joaca acest joc. Daca acesta este si cazul tau, poti sa incerci sa iti convingi prietenii sa joace mai putin, sau chiar sa nu mai joace deloc. Puteti in schimb sa faceti impreuna alte activitati distractive si placute in timpul vostru liber.

 5. 5

  In ultima instanta, poti sa scapi de aceasta obsesie prin forta bruta. Fie poti sa iti vinzi toate itemele si sa stergi caracterele, sau, mai convenabil pentru tine, poti sa renunti de tot la cont. Fie iti stergi contul, sau, mai convenabil, il vinzi cuiva.

 6. 6

  Trebuie sa te gandesti ca in viata sunt multe lucruri mai frumoase decat jocurile pe calculator. Nu spun ca nu trebuie sa va jucati deloc, dar, daca va jucati, faceti-o cu moderatie, 1-2-3 ore pe zi. Exista si alte activitati placute si distractive pe care poti sa le faci alaturi de prietenii tai.

Previous postCum sa nu fii o prietena obsesiva Next postCum sa obtii fonduri Europene pentru turism

Related Posts

Posteaza un comentariu


close