Cum sa pacalesti detectorul de minciuni

Unelte articol

Testele de poligraf sunt interogari, iar multe persoane nevinovate pot fi acuzate ca mint din cauza ca se emotioneaza prea tare cand sunt supusi unui astfel de interviu. Din fericire, exista cateva metode de a pacali un detector de minciuni.

Pasi

 1. 1

  Invata si documenteaza-te cat de mult poti despre detectorul de minciuni.

 2. 2

  Afla ce cauta intervievatorul cand examineaza rezultatele. O examinare cu poligraful este pentru a afla informatii specifice, cum ar fi daca minti.

 3. 3

  Trebuie sa abordezi aceasta interogare cu detectorul de minciuni ca pe un interviu pentru un job foarte important.

 4. 4

  Foloseste un antiperspirant foarte bun si aplica-l pe palme, degete, frunte si tample. Fa acest lucru cu o seara inainte si in dimineata respectiva. Acest lucru te va ajuta sa nu transpiri.

 5. 5

  Tine minte ca persoana care te chestioneaza nu este prietenul tau. Ea va incerca sa te pacaleasca, incercand sa iti spuna ca este de partea ta.

 6. 6

  Fii atent la felul intrebarilor care ti se pun. Sunt intrebari de control, intrebari irelevante (Cum te cheama?) si intrebari relevante. Ti se va compara reactiile pe care le ai la intrebarile de control si intrebarile relevante.

 7. 7

  Spune doar ce ai de spus, nimic mai mult. Tot ce va trebui sa faci in mare parte este sa raspunzi cu “Da” sau “Nu”. Nu incerca sa oferi diverse explicatii.

 8. 8

  Rapunde la intrebari cu seriozitate si fara nicio ezitare.

 9. 9

  Respira normal si mentine-ti calmul.

Previous postCum sa oferi fetelor complimente Next postCum sa plangi la comnada

Related Posts

Posteaza un comentariu


close