Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa predai lectii de inot – CumFacSa.ro

Cum sa predai lectii de inot

Unelte articol

A invata sa inotam este una din cele mai importante lectii de supravietuire pe care putem sa o primim. Momentul potrivit pentru a invata pe cineva sa inoate este cand are o varsta frageda, inainte sa isi dezvolte anumite temeri. Totusi, poti preda lectii de inot si persoanelor adulte. Citeste urmatoarele puncte pentru a sti cum sa predati lectii de inot.

Pasi

 1. 1

  Primul pas pe care trebuie sa il faci atunci cand vrei sa inveti o persoana sa inoate este sa o faci sa isi invinga orice temeri pe care le are in legatura cu apa. Acest lucru trebuie sa faci in prima ta lectie de inot.

 2. 2

  Odata ce ai obisnuit copiii cu apa si i-ai convins sa intre in apa, spune-le sa se tina cu mainile de marginile piscinii in capatul cu apa mai putin adanca. Urmatorul pas pe care il faci este sa ii faci pe copii sa se obisnuiasca sa sufle bule de aer in apa, cumva ca o barca cu motor.

 3. 3

  Urmatorul pas pe care trebuie sa il faci este sa convingi copiii sa intre putin mai mult in apa. Poti juca cu ei un mic joc : sa ii pui sa ghiceasca cate degete arati sub apa.

 4. 4

  Urmatorul pas este sa ii inveti pe copii cum sa dea din picioare atunci cand inoata. Trebuie sa ii inveti ca trebuie sa dea din solduri si nu din genunchi. Trebuie sa ii incurajezi sa nu improaste cu apa atunci cand incearca sa dea din picioare. Puteti sa ii puneti sa exerseze acest lucru tinandu-se de marginile piscinei.

 5. 5

  Odata ce au invatat sa dea din picioare, poti sa introduci in piscina o placa plutitoare, de care sa se poata tine copiii in timp ce exerseaza datul din picioare in piscina.

 6. 6

  Pe masura ce copiii capata incredere, poti sa le arati miscarea bratelor. La inceput ar trebui sa ii inveti doar lucrurile de baza.

 7. 7

  Odata ce le-ai aratat miscarea bratelor, lasa-i sa exerseze aceste miscari, de brate si de picioare in apa, pentru a capata incredere in fortele proprii.

 8. 8

  Pe masura de copiii devin mai buni si mai comfortabili in apa, poti sa le introduci noi tehnici de inot, sa le explici cum sa respire bine si eventual sa le oferi alte sfaturi utile decat cele revazute in acest articol.

Previous postCum sa pornesti cu scartait din roti Next postCum sa pregatesti costita la cuptor

Related Posts

Posteaza un comentariu


close