Cum sa prinzi licurici

Unelte articol

Licuricii sunt insectele preferate ale copiilor si de cele mai multe ori sunt destul de greu de prins. Noi iti aratam cum sa prinzi cat de multi vrei cu o metoda usoara.

Pasi

 1. 1

  Ia o cutie mare de plastic si fa gauri mici deasupra. Mergi afara noaptea, in curte sau intr-o zona cu iarba si vegetatie.

 2. 2

  Mergi langa un copac si cauta sub frunzele cazute. De cele mai multe ori vei gasi o colonie de licurici, din care poti sa culegi cat mai multi si sa ii pui in cutia de plastic pe care ai improvizat-o la pasul 1.

 3. 3

  Poti sa mergi in fiecare noapte pentru a prinde cat de multi licurici vrei. Acestia nu vor pleca a doua zi doar pentru ca i-ai deranjat o data.

 4. 4

  Pune niste frunze, iarba si pamant in cutie pentru licurici. Daca ai grija de el cat de cat, acestia pot trai aproximativ trei saptamani si se pot reproduce. Cu toate acestea, ar trebui sa eliberezi licuricii daca nu mai ai nevoie de ei.

 5. 5

  Foloseste manusi pentru a nu strivi licuricii cand ii pui in cutie.

Previous postCum sa mananci la un pret rezonabil in orasul New York Next postCum trebuie sa procedezi pentru a scoate pasarea afara in natura

Related Posts

Posteaza un comentariu


close