Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa supravietuiesti unui accident de avion – CumFacSa.ro

Cum sa supravietuiesti unui accident de avion

Unelte articol

In ciuda faptului ca zborul cu avionul este unul dintre cele mai sigure mijloace de a calatori, accidentele cu avionul tot au loc. Daca esti indeajuns de ghinionist astfel incat sa te afli intr-un avion care se prabuseste, iata ce poti face.

Pasi

 1. 1

  Atunci cand calatoresti cu avionul, imbraca-te cat mai comfortabil si cat mai lejer. Evita sa porti sandale, slapi sau incaltaminte cu tocuri, deoarece, in caz de accident, te vei deplasa destul de greu.

 2. 2

  Rezerva locurile potrivite. Trebuie sa cauti sa iti iei locuri cat mai aproape de locurile de evacuare, pentru a putea iesi cat mai repede, in caz de accident.

 3. 3

  Citeste informatiile legate de securitatea si de siguranta din avion pe timpul zborului.

 4. 4

  Tine-ti centurile de siguranta fixate pe tot parcursul calatoriei.

 5. 5

  In caz de accident, incearca pe tot posibil sa iti pastrezi calmul.

 6. 6

  Inainte de a ajuta alte persoane din jur, pune-ti pe fata masca de oxigen.

 7. 7

  Protejeaza-te de fum. Focul si fumul au o mare contributie in ceea ce priveste fatalitatile din accidentele de avion.

 8. 8

  Dupa ce s-au deschis usile de evacuare, incearca sa iesi cat mai rapid din avion si indeparteaza-te la cel putin 50m de avion dupa ce ai iesit afara.

Previous postCum sa supravietuiesti in padure Next postCum sa suprimi reflexul faringelui

Related Posts

Posteaza un comentariu


close