Cum sa te descurci cu problemele de personalitate de tip Narcisism

Unelte articol

Narcisistii sunt foarte interesanti. Cu toate acestea, atunci cand vorbesti cu un Narcisist sa ai grija pentru ca pot sa te atraga fara sa iti dai seama. Intr-o afacere, poate fi un beneficiu total sa ai anumite tendinte Narcisiste, cu taote acestea, atunci cand vine vorba de viata personala, un Narcisist poate fi dezastruos.

Pasi

 1. 1

  Invata sa faci diferenta dintre un Narcisist si cineva care are un nivel mare de confidenta. Un Narcisist se pune pe el primul in fata oricui si sunt tot timpul constienti de ceea ce fac si cat de importanti sunt.

 2. 2

  Odata ce ti-ai dat seama ca ai de a face cu un Narcisist ai grija sa nu fii atras in planul lor . Fii sigur ca orice Narcisist are un plan pentru tine deoarece e o placere pentru ei sa te vada cum incepi sa faci ceea ce iti zic. Narcisistii vad oamenii ca pe propria lor distractie.

 3. 3

  Pastreaza distanta fata de astfel de oameni deoarece Narcisistii au o placere sa faca oamenii sa faca ceea ce vor ei. Din pacate, Narcisistii sunt foarte rar nesimtiti cu cererile pe care le au; cu toate acestea, sunt destul de vicleni ca atunci cand le pui la indoiala personalitatea sa te faca sa crezi ca ai gresit gandind astfel.

 4. 4

  Ai grija de inima ta. Atunci cand intri intr-o relatie sentimentala cu un Narcisist, fii sigur ca esti bine echipat sa te protejezi. Un Narcisist nu te va lasa niciodata cu adevarat inauntru dar te va face sa crezi ca sunteti pe aceeasi lungime de unda dar acest lucru este doar o joaca pentru ei.

 5. 5

  Ia o gura mare de aer inainte sa faci ceva ce un Narcisist te-a rugat sa faci. De obicei nu te pune sa faci ceva in mod direct, ci o sa te faca sa crezi ca asta ai vrut tu sa faci defapt.

 6. 6

  Daca ceva nu simti ca ar fi bine, de cele mai multe ori chiar nu este bine. Nimeni care tine la tine cu adevarat nu o sa te faca niciodata sa faci ceva ce nu iti este confortabil sa faci. Un Narcisist gaseste placere doar in a controla pe altii astfel vazand cat de puternic este.

 7. 7

  Narcisistii sunt si ei persoane si in mod normal ai crede ca si ei au nevoie de alti oameni, cu toate acestea, componentul critical ce ii face Narcisisti este faptul ca ei au nevoie doar de propria persoana si de slujitorii din jur.

Previous postCum sa te distrezi intr-o noapte de una singura Next postCum sa te recuperezi dupa ce ai suferit o operatie la picior

Related Posts

Posteaza un comentariu


close