Cum sa te prefaci bolnav pentru a nu merge la scoala

Unelte articol

Daca ai de exemplu un test a doua zi si nu te simti destul de pregatit poti sa ceri parintilor sa te invoiasca. Daca acest lucru nu functioneaza pentru tine, poti sa incerci lucruri mai extreme, precum sa te prefaci ca esti bolnav.

Pasi

 1. 1

  Decide cum anume sa te prefaci. Alege ceva ce nu ai mai folosit de ceva vreme si fii sigur sa pari destul de convingator in fata parintilor. Fii sigur sa nu pari prea bolnav, altfel te vor duce la un medic.

 2. 2

  Gandeste-te la acest scenariu cu seara dinainte. Incepi sa te plangi de ceva care te doare. Spune-le ca te doare in gat, ca te simti ametit sau ca te doare burta. Baga-te in pat mai devreme. Inainte sa te bagi in pat mai spune parintilor tai inca odata ca nu te simti bine si ca te bagi in pat mai devreme.

 3. 3
  Publicitate

  Trezeste-te la o bucata de noapte. Freaca-ti ochii cu mainile ca si cum pari ca ai plans. Mergi la ei si spune-le inca odata ca nu te simti bine, ca te doare burta sau gatul. Daca ai probleme cu stomacul, spune parintilor tai ca abia ai vomitat sau ca ai diaree.

 4. 4

  Stai treaz cat de mult poti pe timpul noptii. Acest lucru te va face sa pari bolnav si dimineata.

 5. 5

  Trezeste-te atunci cand iti pui tu alarma sa sune, altfel te vor trezi parintii tai. Prefa-te ca te pregatesti pentru scoala. Prefa-te ca esti ametit, ca iti pierzi echilibrul atunci cand mergi. Tine minte sa le zici despre aceleasi simptome ca cele pe care le aveai seara dinainte.

 6. 6
  Publicitate

  Stai intins pe pat dupa ce te-ai imbracat. Cand intra mama ta in camera spune-i ca inca nu te simti bine. Daca iti ia temperatura, tine termometrul langa un bec, pentru a indica o temperatura mai mare. Ai grija totusi, sa nu depaseasca 38 grade, altfel te va duce la medic.

 7. 7

  Cand parintii iti spun sa nu te duci la scoala, incearca putin sa te impotrivesti. Spune-le ca trebuie neaparat sa mergi, ca poate reusesti sa rezisti la scoala. Cand vor incepe a doua oara sa iti zic sa stai acasa, atunci poti sa fii de acord cu ei.

Previous postCum sa te opresti atunci cand razi la momente nepotrivite Next postCum sa te recuperezi dupa ce ti-au fost scoase una sau mai multe masele de minte

Related Posts

Posteaza un comentariu


− one = 3

close
cam newton jersey cam newton youth jersey cam newton jersey cheap cam newton jersey for sale luke kuechly jersey luke kuechly pro bowl jersey luke kuechly womens jersey luke kuechly authentic jersey Tom Brady Jersey Julian Edelman Jersey Rob Gronkowski Jersey Jordan Devey Jersey Jordan Richards Jersey Julian Edelman Jersey Kevin Faulk Jersey