Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa-ti dezvolti propria personalitate daca ai un frate/o sora geamana – CumFacSa.ro

Cum sa-ti dezvolti propria personalitate daca ai un frate/o sora geamana

Unelte articol

Este esential pentru o pereche de gemeni ca fiecare dintre ei sa-si formeze propria personalitate. Desi trebuie pastrata legatura dintre fratii gemeni, pentru ca este o legatura foarte stransa si care uneori trece dincolo de intelegerea noastra, personalitatile diferite nu le va afecta aceasta legatura. Iata cateva sfaturi pentru a crea independenta in cadrul unei perechi de gemeni:

Pasi

 1. 1

  Aminteste-ti ca tu si fratele/sora ta geamana sunteti doua persoane diferite. Prin urmare trebuie sa aveti pasiuni diferite, gusturi diferite, stiluri diferite, intrucat fiecare persoana este unica.

 2. 2

  Daca mergeti la aceeasi scoala si vreti sa fiti in clase separate, cere directorului scolii sa va mute in clase diferite. Daca petreceti la fel de mult timp impreuna la scoala cat petreceti si acasa, va fi greu sa nu deveniti dependenti unul de celalalt. Fiind in clase separate va va da ocazia de a va forma propria personalitate si propriul comportament.

 3. 3

  Nu trebuie sa purtati aceleasi haine. Purtand haine diferite veti avea ocazia de a va dezvolta propriul stil si de a va exprima personalitatea intr-un mod diferit. Acelasi lucru se aplica si in cazul coafurii.

 4. 4

  Desi te poti simti atras de aceleasi activitati, incearca sa iti indrepti atentia spre alte domenii. Incearca un alt sport, un alt hobby, o alta activitate care sa-ti umple timpul liber.

 5. 5

  Fii ferm atunci cand esti criticat. Daca oamenilor li se pare ciudat ca sunteti atat de diferiti si va intreaba de ce, fii ferm si spune-le ca desi sunteti gemeni, trebuie sa fiti unici sis a aveti fiecare personalitatea lui. Nu este indicat sa traiti in umbra celuilalt, fara caracter propriu.

Previous postCum sa-ti exfoliezi buzele Next postCum sa-ti improspatezi ochii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close