Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai un comportament ecologic in timpul sarbatorilor – CumFacSa.ro

Cum sa ai un comportament ecologic in timpul sarbatorilor

Unelte articol

Sarbatorile sunt prin traditie un timp de bucurie si reuniune a intregii familii. In mod corect sau nu, sarbatorile au devenit asociate consumerismului. O adevarata provocare in sezonul sarbatorilor este sa iti pastrezi comportamentul ecologic si daca joci corect, poate reusesti sa iti convingi si familia de aceasta atitudine.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la eficienta energiei pe care o cunsumi cand utilizezi dispozitive care folosesc curentul electric. Inlocuieste beculetele clasice cu veriunea LED, astfel vei salva aproximativ 90% din energie. Foloseste lumini setate automat sau cu senzori de miscare pentru zonele frecvent vizitate. Inchide computerul cand nu il folosesti, ia o pauza de la lumea online si bucura-te de musafirii si membrii familiei pe care ii ai langa tine.

 2. 2

  Foloseste decoratii ecologice. Refoloseste si recicleaza vechile decoratii. Incearca sa pastrezi decoratiile pentru cat mai multi ani posibil. Reazlizeaza singur decoratii din diverse resturi de materiale sau obiecte pe care nu le mai folosesti. Gandeste-te si la decoratii din natura: ghinde, castane sau conuri de brad.

 3. 3

  Impacheteaza ecologic. Nu te teme sa folosesti surse neuzuale de hartie, de la ziare la reviste si cataloage de moda. Decoreaza cutiile cu cadouri cu resturi de panglici, sfoara si alte lucruri pe care le mai ai prin casa. Daca incerci sa dai o infatisare stilata acestor decoratii, vor arata fantastic si unic.

 4. 4

  Incearca sa iti implici prietenii si membrii familiei. Sarbatorile sunt de obicei un timp potrivit pentru visite, si daca intreg grupul incearca sa aiba un comportament ecologic, veti benificia cu totii de o experienta folositoare. Incercat sa calatoriti uniti sa evitati drumurile inutile, in asa fel autoturismele voastre nu vor emite la fel de multi poluanti.

 5. 5

  Roaga pe fiecare dintre voi sa ofere cel putin un cadou ecologic. Aceasta poate sa fie o donatie caritabila, un serviciu valoros, sau un obiect facut de mana sau reciclat ce nu foloseste sau foloseste foarte putina energie cand este creat sau trimis. Odata ce ideea s-a prin, poate reusesti sa ii convingi ca toate cadourile sa fie ecologice.

Previous postCum sa ai parte de o zi relaxanta Next postCum sa ajungi sa te separi de nevoia de bani sau de dorinta de a face bani

Related Posts

Posteaza un comentariu


close