Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa agati luminitele intr-un brad de Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa agati luminitele intr-un brad de Craciun

Unelte articol

Sa decorezi bradul de Craciun este unul dintre cele mai emotionante momente ale Craciunului. Impodobirea bradului este o experienta ce trebuie impartasita cu intreaga familie. Acum poate te intrebi, cu ce se incepe impodobirea bradului? Cu luminitele bineinteles! Citind acest articol vei afla pas cu pas cum sa agati luminitele intr-un brad de Craciun.

Pasi

 1. 1

  Du-te si cumpara un brad de Craciun. Bradul poate sa aiba orice dimensiune si orice forma, poate fi natural sau artificial. Ia ce brad preferi tu.

 2. 2

  Aseaza bradul undeva unde este destul spatiu. Asigura-te ca exista prize in apropierea locului unde asezi bradul, sau ca ai suficiente prelungitoare ca sa asiguri o priza pentru instalatia de luminite.

 3. 3

  Verifica daca instalatia de anul trecut inca mai este functionabila, daca dupa ce ai conectat-o la priza observi ca sunt prea multe beculete arse, atunci poate ca e cazul sa cumperi una noua. Cele cu LED sunt foarte frumoase si consuma putin curent electric.

 4. 4

  Ia primul cablu de instalatie in mana ta. Incepe de la varful pomului si aseaza cu atentie luminitele printre crengile pomului in timp ce pasesti in jurul lui.

 5. 5

  Continua sa inconjori bradul cu instalatia, mutandu-te din ce in ce mai jos catre baza bradului. Ascunde capatul cablului undeva printre crengutele bradului, unde nu poate fi vazut

 6. 6

  Continua acesti pasi cu urmatoarele fire de cablu care ti-au mai ramas, pana cand ajungi la baza bradului.

 7. 7

  Conecteaza instalatia la priza si asigura-te ca luminitele sunt asezate asa cum ai dorit. Acum poti sa incepi sa adaugi celalalte ornamente.

Previous postCum sa previi durerile zonei superioare ale spatelui Next postCum sa petreci o sambata cat mai placuta si relaxanta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close