Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa agati ornamentele in bradul de Craciun. – CumFacSa.ro

Cum sa agati ornamentele in bradul de Craciun.

Unelte articol

Dupa ce ti-ai cumparat bradul de Craciun, acum ai ocazia sa il decorezi cum doresti. Odata ce ai agatat cu atentie instalatia de luminite in brad, poti sa incepi sa asezi si ornamentele. Acest articol te va ajuta pas cu pas cum sa agati ornamentele in bradul de Craciun.

Pasi

 1. 1

  Alege o tema a ornamentelor care iti place. Preferi globurile de sticla colorata? Daca da, vrei sa ai din toate culorile sau doar rosii si aurii? Poate iti plac ornamentele facute de mana in forme neregulate ca note muzicale sau fulgi de zapada. Poti chiar sa faci un amestec de globuri si ornamente neregulate.

 2. 2

  Asigura-te ca toate ornamentele tale au carligute si agatatoare. Daca nu au, poti sa iei o agrafa de hartie si sa o modelezi in forma de “S”. poti de asemenea sa folosesti sforicica satinata sau panglici, pe care le treci prin gaura si le innozi.

 3. 3

  Mai intai aseaza in brad ornamentele mai mari si mai grele. Pune ornamentele mai grele pe crengile mai solide, mai inspre trunchiul bradului ca sa nu alunece de pe creanga. Daca ai un brad artificial poti sa modelezi crengile ca sa impiedici ornamentele sa alunece.

 4. 4

  Acum agata ornamentele mai mici. Pe acestea le poti plasa oriunde, doar sa ai grija sa fie vizibile.

 5. 5

  Daca ai ornamente care sunt asemanatoare, nu le aseza unele langa altele. De exemplu daca ai doua note muzicale, pune una aproape de varful pomului iar cealalta aproape de baza acestuia sau una pe dreapta iar cealalta pe stanga.

 6. 6

  Gandeste-te la copii mici si la animalutele de casa. Daca ai copii mici nu plasa ornamente fragile si pretioase la baza bradului, astfel pastrezi securitatea copilului tau cat si a ornamentelor.

 7. 7

  Odata ce toate ornamentele sun agatate, aseaza in varful bradului o stea mare aurie.

Previous postCum sa periezi eficient blana unui cal Next postCum sa previi diabetul zaharat (de tip 2) la copii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close