Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa ai o minunata dimineata de Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa ai o minunata dimineata de Craciun

Unelte articol

Dimineata de Craciun este unda dintre cele mai magice momente pe care il poti petrece impreuna cu familia ta. Trebuie sa lasi stresul si orice alta grija departe si sa te bucuri de sarbatoare. Acest articol te va ajuta cu cateva sugestii.

Pasi

 1. 1

  Craciunul incepe de seara, asa ca asigura-te ca ai pregatitit totul pentru aceasta sarbatoare din timpul zilei. Aduna toate cadourile si impacheteaza-le si verifica daca fiecare cadou este corect adresat.

 2. 2

  Aranjeaza cadourile frumos sub brad. Aspectul este cheia, nimic nu il bucura pe un copil mai mult decat sa vada ca are o gramada de cadouri de deschis. Umple cu diverse cadouri micute sosetele agatate de semineu.

 3. 3

  Odihneste-te bine in noaptea respectiva, gandeste-te ca trebuie sa te trezesti de dimineata si sa ai grija de copiii zburdalnici si plini de energie.

 4. 4

  Trezeste-te devreme, inaintea copiilor tai daca este posibil. Aceasta iti vada posibilitatea sa faci ultimele pregatiri si sa verifici daca nu ai uitat ceva important. Creaza ambianta. Sa pui muzica de Craciun si sa pregatesti ciocolata calda pentru toata lumea va fi ultimul retus pentru dimineata magica pe care o astepti.

 5. 5

  Aduna pe toata lumea langa pomul de Craciun. Asigura-te ca fiecare este asezat la locul lui si gata sa inceapa sa deschida cadourile. Cand toata lumea e pregatitia si camera video este in mana ta, incepeti deschiderea cadourilor pe rand. Cei mici vor fi nerabdatori sa isi deschida caourile asa ca lasati-i pe ei sa inceapa.

 6. 6

  Asigura-te ca au deschis toate cadourile inainte sa inceapa sa se joace cu ele. Cei mici in special sunt nerebdatori sa isi incerce noile lor jucarii.

 7. 7

  Distreaza-te! Craciunul nu este doar pentru copii, este o zi pentru familie si distractie. Implica-te si joaca-te cu copiii tai folosind noile lor jucarii.

Previous postCum sa aprinzi in siguranta lumanari adevarate in bradul de Craciun Next postCum sa parcurgi pe jos distante cat mai lungi fara sa te plictisesti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close