Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un cadou pentru un baiat de 10 ani – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un cadou pentru un baiat de 10 ani

Unelte articol

Se apropie ziua baietelului tau sau pur si simplu intentionezi sa ii cumperi un cadou? Vrei sa ii faca placere cu adevarat dar nu stii exact ce sa alegi? Ai aici cateva sugestii.

Pasi

 1. 1

  Incearca jocurile interactive pentru varsta cuprinsa intre 9 si 11 ani. Mai bine ii cumperei un kit de construit o corabie decat una gata ansamblata. Orice joc care ii dezvolta indemanarea este bine-venit.

 2. 2

  La aceasta varsta se potrivesc si jocurile traditionale ca sah, remi sau Monopoly.

 3. 3

  Categoria electronicelor reprezinta de asemenea un cadou grozav. Jocuri video, mp3-uri sau mp4-uri, xbox, play station portable si componente sau accesorii pentru computer altele.

 4. 4

  Poti sa ii cumperi o carte fie din literatura clasica pentru copii cum sunt cartile de aventura scrise de Jules Verne sau Karl May, fie ca alegi o carte moderna ca de exemplu Harry Potter, Aventurile lui Tintin.

 5. 5

  Baietilor le plac masinile indiferent de varsta, insa pana va creste destul de mare pentru a detine o masina reala, se va multumi cu jucariile. O macheta de calitate a masinii lui favorite poate fi o surpriza placuta. De asemenea cele ghidate de telecomanda sunt foarte distractive.

Previous postCum sa alegi un cadou pentru iubitul tau punkist Next postCum sa alegi un cadou pentru ziua ta de nastere

Related Posts

Posteaza un comentariu


close