Cum sa alegi un cadou pentru ziua ta de nastere

Unelte articol

Se apropie ziua ta de nastere si familia sau prieteni apropiati te intreaba ce iti doresti sa primesti? Iata aici o metoda care iti va usura alegerea.

Pasi

 1. 1

  Scrie o lista cu ceea ce iti doresti. Scrie tot ce iti trece prin minte.

 2. 2

  Pentru fiecare lucru noteaza de ce il doresti, poate este ceva ce iti doreai de multa vreme sau iti este necesar pentru relaxare, pentru educatie sau pentru o anumita activitate preferata. De exemplu poate ai nevoie de un set nou de culori pentru ca iti place sa pictezi sau de o carte pentru domeniul despre care vrei sa inveti mai multe.

 3. 3

  Incearca sa te gandesti daca lucrurile pe care ti le doresti pot avea si efecte negative. De exemplu poate ai dedica mai mult timp decat ti-ai propus unui joc video si asta ti-ar afecta programul zilnic.

 4. 4

  In dreptul fiecarui lucru dorit scrie cu aproximatie pretul.

 5. 5

  Incearca sa micorezi lista, eliminand variantele la care ai scris destule efecte negative. Apoi gandeste-te la ce ai nevoie cu adevarat si ce iti doresti foarte tare din toata lista pe care ai scris-o. Daca trebuie sa te rezumi la un singur obiect si nu te poti hotara roaga un frate sau un prieten bun sa aleaga pentru tine.

Previous postCum sa alegi un cadou pentru un baiat de 10 ani Next postCum sa alegi un magician pentru aniversarea copilului tau

Related Posts

Posteaza un comentariu


close