Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa alegi un magician pentru aniversarea copilului tau – CumFacSa.ro

Cum sa alegi un magician pentru aniversarea copilului tau

Unelte articol

Planifici o petrecere pentru ziua de nastere a copilului tau? Magia este un mod groazav de a distra invitatii la o petrecere. In acest articol vei gasi sfaturi despre cum sa angajezi un magician la petrecerea zilei de nastere.

Pasi

 1. 1

  Discuta cu coplilul tau daca isi doreste cu adevarat un magician la petrecerea lui. Daca este pasionat de magie, atunci acest gest poate fi un cadou perfect.

 2. 2

  Odata ce te-ai decis ca angajezi un magician, trebuie sa verifici ce optiuni ai. Poti incepe cu cartea locala de telefoane sau cauti direct pe internet folosind motorul de cautare preferat.

 3. 3

  Poti incerca de asemenea si magicieni din alte orase mai indepartate. Multi magicieni sunt dispusi sa calatoreasca dintr-un oras in altul chiar pe distante mai mari.

 4. 4

  Dupa ce te-ai hotarat asupra catorva variante, trebuie sa ii contactezi. Noteaza-ti informatiile despre fiecare magician in timp ce vorbesti cu ei. Intrebarile la care trebuie sa iti raspunda sunt acestea: sunteti disponibil pe data de..,ce fel de magie executati, cat dureaza show-ul, ce numere speciale aveti, va plac copii, ce tarife aveti, aveti un website, aveti recomandari de la clientii precedenti? Odata ce ai adunat toate informatiile compara optiunile si fa alegerea.

 5. 5

  Suna-l pe magiacianul pe care l-ai ales si stabiliti toate detaliile.

 6. 6

  La petrecere asigura-te ca exista spatiu suficient pentru magician cat si pentru copii.

 7. 7

  Bucurati-va de show!

Previous postCum sa alegi un cadou pentru ziua ta de nastere Next postCum sa alegi un partener de calatorii

Related Posts

Posteaza un comentariu


close