Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa aprinzi in siguranta lumanari adevarate in bradul de Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa aprinzi in siguranta lumanari adevarate in bradul de Craciun

Unelte articol

Lumanarile adevarate in bradul de Craciun sunt uimitor de frumoase si fermecatoare, dar daca nu stii nu sa le asezi cum trebuie in brad, pot fi extrem de periculoase. Daca vrei sa afli cum sa aprinzi in siguranta lumanari adevarate in bradul de Craciun, citeste acest articol mai departe.

Pasi

 1. 1

  Inainte sa te gandesti sa faci ceva, asigura-te ca ai bradul potrivit. Bradul trebuie sa fie prospat de preferat un blue Spruce pentru ca ai nevoie de cregi rezistente si solide. Daca bradul este vechi si uscat nu te apuca de treaba, risti un incendiu.

 2. 2

  Dupa ce ai terminat de impodobit pomul, asigura-te ca lasi spatiu in apropiere de capatul crengilor pentru lumanari.

 3. 3

  Cauta la magazinul de decoratii, suporturi cu clipsuri pentru lumanari.

 4. 4

  Acum pune lumanarile in brad. Asigura-te ca deasupra fiecarei lumanari nu se afla nimic. Pentru a te asigura tine mana deasupra lumanari apoi ridica mana incet in aceeasi poziti pana cand esti sigur ca focul nu are unde sa se intinda.

 5. 5

  Inainte sa te gandesti sa aprinzi una dintre acele lumanari, asigura-te ca ai un extinctor la indemana.

 6. 6

  Acum asigura-te ca nu faci asta singur. Este bine sa ai cativa oameni langa tine, care te vor ajuta sa fie cu ochii pe lumanari pentru evitarea orcarui eveniment.

 7. 7

  Inchide luminile din camera si aprinde lumanarile. Nu lasa lumanarile aprinse pentru foarte fumlt timp. Lasa-l in jur de cinsprezece minuta sa ca oamenii sa aiba destul timp sa se minuneze de ele.

Previous postCum sa previi dementa vasculara Next postCum sa ai o minunata dimineata de Craciun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close