Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa aprinzi lumanarile de Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa aprinzi lumanarile de Craciun

Unelte articol

Este acel timp al anului din nou! Timpul in care ne pregatim de Craciun. Noi face pregatiri pentru aceasta zi sfanta cu aproape 30 de zile in avans, si marcam fiecare saptamana cu o cununa de Craciun. Acest articol te va ajuta sa creezi atmosfera perfecta de Craciun.

Pasi

 1. 1

  Du-te la magazin si cumpara o coroana de Craciun. Nu e nevoie sa fie deja impodopita, poti sa o cumperi simpla, doar din crengute de brad si sa o impodobesti tu acasa. Mai trebuie sa cumperi si cinci lumanari, speciale pentru coronita, de culoare mov, rosu, albastru, roz si alba.

 2. 2

  Aseaza coronita pe masa de mancat sau intr-un alt loc potrivit pentru ea. Asigura-te ca sta pe o suprafata stabila si nu risti un incendiu cand vei aprinde lumanarile.

 3. 3

  Plaseaza patru lumanari in cele patru colturi ale coroanei. Trei dintre lumanari trebuie sa fie mov, albastre sau rosii. A patra trebuie sa fie roz.

 4. 4

  In prima duminica din Decembrie, aprinde prima lumanare. Canta un cantec, colind pe care il gasesti intr-o carte de cantari de la biserica, sau citeste cu voce tare cateva pasaje din Biblie, despre nasterea Domnului.

 5. 5

  In a doua duminica a lunii Decembrie, aprinde a doua lumanare, si bineinteles aprinde-o si pe prima. De asemnea canta un imn din cartea de cantari sau citeste din Biblie.

 6. 6

  In a treia duminica a lunii Decembrie, aprinde lumanarea roz si pe celalalte doua pe care le-ai mai aprins. Din nou canta cateva colinde si citeste din Biblie. Lumanarea roz simbolizeaza anticiparea nastreii lui Mesia.

 7. 7

  In a patra duminica a lunii Decembrie, aprinde toate cele patru lumanari de Craciun, si din nou canta colinde impreuna cu familia ta si cititi din Biblie.

 8. 8

  In ziua Craciunului vei aseza lumanarea alba in centrul coronite-I si o vei aprinde. Lumanarea alba simbolizeaza chiar pe Mesia.

Previous postCum sa previi diabetul zaharat (de tip 2) la copii Next postCum sa pastrezi legatura cu familia ta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close