Cum sa canti “ La multi ani!”

Unelte articol

Cantecul “La multi ani!” este unul dintre primele si cele mai usoare cantece pe care le inveti. Din pacate, sunt cativa oameni care nu stiu cum sa il cante, dar din fericire acest articol va arata pas cu pas cum sa canti aceste versuri.

Pasi

 1. 1

  Daca stii ca esti invitat la o petrecere de ziua de nastere, acolo cu siguranta va fi momentul cand toti veti canta “La multi ani!”, asa ca fa-ti tema si cauta pe internet versurile sau intreaba un prieten apropiat. Poti sa fii chiar mai sarguincios si sa cauti mai multe variante ale acestui cantec.

 2. 2

  Odata ce ai gasit versurile, asculta melodia de mai multe ori si canta impreuna cu inregistrarea. Incearcape cat posibil vocea ta sa aiba acelasi ton, daca nu reusesti nu te ingrijora, felul in care canti tu este perfect!

 3. 3

  La petrecere cand se apropie momentul cantatului, pregateste-ti vocea. Nu trebuie sa ai o vove extraordinara sau un talent iesit din comun, trebuie doar sa canti din toata inima.

 4. 4

  Daca nu esti sigur pe tine ca o sa reusesti sa duci pana la capat cantecul si nimeni din jur nu vrea sa cante, nu incerca sa faci asta de unul singur, mai bine sari peste acest moment.

 5. 5

  In mod absurd acest cantec are dreptul de autor asa ca fii atent daca incerci sa faci o inregistrare sau un remix rap al acestui cantec.

Previous postCum sa calmezi ochii umflati Next postCum sa canti mai multe versiuni ale cantecului “La multi ani!”

Related Posts

Posteaza un comentariu


close