Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa dai o petrecere pentru fetita ta – CumFacSa.ro

Cum sa dai o petrecere pentru fetita ta

Unelte articol

Toate fetitele vor sa aiba o aniversare de neuitat. Pentru a-i putea oferi acest lucru, citeste articolul ce urmeaza.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa iti dai seama ce anume ar vrea de ziua ei sa faca. O idee destul de buna ar fi sa incluzi hobby-urile ei, cum ar fi cantatul, un joc sportiv sau orice altceva ii place sa faca.

 2. 2

  Compune invitatii cat mai frumoase pentru oaspeti.

 3. 3

  Alege cu atentie invitatii pentru petrecerea ei. Daca acestia vor ramane peste noapte, atunci ivnita intre 3-10 persoane. Daca petrecerea se va tine in alta parte decat acasa, atunci poti sa inviti toti prietenii ei. Respecta-i decizia, daca iti spune ca vrea sa cheme numai fete.

 4. 4

  Asigura-te ca te poti adapta cerintelor.

 5. 5

  Fii atent in ceea ce priveste produsele cu care servesti invitatii. Evita sa ii servesti cu prea multe dulciuri, sau produse care ar putea provoca alergii, cum ar fi alunele.

 6. 6

  Pregateste jocuri cat mai distractive. Cauta pentru invitati jocuri cat mai distractive si interactive.

 7. 7

  In cele din urma incearca sa te relaxezi. Pana la urma este ziua fiicei tale si nu trebuie sa te stresezi cu lucrurile marunte. Cel mai important este ca fiica ta si prietenii ei sa se simta cat mai bine.

Previous postCum sa curati terminalele unei baterii Next postCum sa deschizi o portiera inghetata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close