Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa decorezi vestiarul unui prieten pentru ziua lui de nastere – CumFacSa.ro

Cum sa decorezi vestiarul unui prieten pentru ziua lui de nastere

Unelte articol

Sa decorezi vestiarul unui prieten cu ocazia aniversarii zilei lui de nastere este un gest simplu, care il poate surprinde intr-un mod placut.

Pasi

 1. 1

  Asigura-te ca scoala sau intreprinderea respectiva iti permite sa decorezi vestiarul. E neplacut sa te apuci de treaba ca apoi sa afli cu ai voie sa faci asa ceva.

 2. 2

  Verifica numarul si locul vestiarului cat si data in care faci surpriza. Ar fi o greseala mare sa ratezi vestiarul sau data.

 3. 3

  Discuta si planifica cu alti prieteni. Poti sa faci asta si singur, dar cu cat sunt mai multi cu atat e mai distractiv.

 4. 4

  Intalniti-va la ora stabilita si incepeti decorarea.

 5. 5

  Acopera vestiarul cu hartie de impachetat cadouri, panglici, poze si felicitari din partea colegilor tai.

 6. 6

  Hotaraste-te daca vei fi de fata cand prietenul tau ajunge la vestiar. Daca nu vei fi acolo, il vei tine in suspans incercand sa isi dea seama cine a pregatit surpriza.

Previous postCum sa decorezi un tort Next postCum sa depasesti atacurile de panica

Related Posts

Posteaza un comentariu


close