Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci cadouri nepotilor tai – CumFacSa.ro

Cum sa faci cadouri nepotilor tai

Unelte articol

Sa ai o familie mare este minunat, dar sa iti amintesti de ziua de nastere a fiecaruia si sa organizezi cadourile este putin mai complicat.

Pasi

 1. 1

  Fa rost de un calendar doar pentru zilele de nastere. Noteaza pe el ziua fiecarui membru. Daca vrei sa trimiti felicitari, scrie langa data de nastere si adresa. Te va ajuta mai tarziu cand vei avea de trimis felicitarile.

 2. 2

  Gaste in casa un loc unde ai mai mult spatiu, poate in debara sau intr-o camera de depozit si monteaza un raft sau elibereaza un sertar. Unde vei organiza spatii separate pentru a aduna cadouri si felicitari.

 3. 3

  De exemplu un raft pentru familia fratelui tau unde vei aseza cadouri pentru copii, carti de colorat, creta, coarda de sarit si cadouri pentru adulti . O cutie de pantofi mai veche o poti transforma in depozit pentru diverse felicitari. Astfel cand vei avea la indemana toate aceste cadouri si felicitari nu vei fi luat pe nepregatite de aniversarea vreunui membru al familiei.

 4. 4

  Pe tot parcursul anului vei putea aduna diverse mici cadouri pe care le vei gasi intamplator cand mergi la cumparaturi. Astfel adunate vei fi mere pregatit cu atentii pentru fiecare, iar deciziile pentru cadouri de zilele de nastere si Craciun vor fi mai usoare.

 5. 5

  Daca exista adolescenti in familie cumpara cupoane de acces la diverse locatii din oras, sali de fitness, bazin de inot/spa, salon de masaj/infrumusetare. Astfel vei evita cheltuilei enorme in perioada Craciunului sau a aniversarilor apropiate.

Previous postCum sa executi respiratia abdominala Next postCum sa faci curat in casa la tine pentru a scapa de alergeni

Related Posts

Posteaza un comentariu


close