Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci in casa marturii pentru aniversarea zilei tale de nastere – CumFacSa.ro

Cum sa faci in casa marturii pentru aniversarea zilei tale de nastere

Unelte articol

O metoda buna de a economisii bani pentru petrecerea de ziua te de nastere este sa iti faci singur marturiile. Daca nu vrei ca marturiile sa fie in totalitate facute in casa, poti sa le combini, jumatate din materiale sa le cumperi jumatate sa le confectionezi tu.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa faci marturii-desert. Pregateste prajiturele de ciocolata si aseaza-le in mici pungute de plastic sau hartie colorata si ofera-le invitatiilor la plecare.

 2. 2

  Decoreaza cat de frumos posibil prajiturile cu glazura si mici bombonele colorate.

 3. 3

  Cumpara mai multe sortimente de bomboane, impecheteaza-le pe fiecare in parte in ambalaj cat mai colorat in asa fel incat sa nu se topeasca si sa se lipeasca intre ele si apoi pune-le in pungute de cadouri.

 4. 4

  Realizeaza din hartie colorata sau creponata mai multe modele de flori. Poti sa cauti pe internet site-uri despre arta origami si sa te inspiri.

 5. 5

  Realizeaza fluturi din hartie sau alte insecte dragute. Aplica decoratii cu sclipici, coloreaza-le cu acuarela sau creioane pastel.

 6. 6

  Fa cateva modele origami de animale. Cere-le ajutorul copiilor tai, cu siguranta te vor ajuta cu imaginatie si creativitate. Ofera-le ca marturii invitatiilor tai.

Previous postCum sa faci fata programului incarcat in timpul sarbatorilor Next postCum sa faci invitatii cu model de dinozauri

Related Posts

Posteaza un comentariu


close