Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci o carte de cadouri de Craciun pentru familia ta – CumFacSa.ro

Cum sa faci o carte de cadouri de Craciun pentru familia ta

Unelte articol

Poate ca esti foarte ocupat ca sa stai si sa te gandesti ce cadouri si-ar dori membrii familiei tale. Nu este mai usor sa ii rogi pe fiecare sa isi scrie dorintele intr-o carte, de unde tu sa le citesti si sa fii sigur ca ceea ce vei cumpara va fi primit cu bucurie si le va fi util? Acest articol te va invata pas cu pas cum sa faci o carte de cadouri pentr familia ta.

Pasi

 1. 1

  Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa stii ce este asta. O carte de cadouri este un caiet unde familia isi vor nota ideile lor pentru cadouri.

 2. 2

  Cauta un caiet potrivit. Du-te la librabrie si cauta un caiet frumos cu foi veline si coperta groasa decorata cat mai frumos posibil.

 3. 3

  Acum gandeste-te la un loc unde sa asezi cartea aceasta. Poate pe o masuta in sufragerie, pe hol, langa semineu oriunde va fi usor de accesat si sa exista in apropiere un pix si un fotoliu comod unde sa se aseze cei ce vor s scrie.

 4. 4

  Cum sa ii spui familiei tale? Cel mai usor este sa gasesti un moment cand toti sunteti impreuna, cum este masa de seara si sa le explici tuturor ce asteptari ai de la aceasta carte.

 5. 5

  Explica-le tuturor ca este un termen limita in care pot scrie ceea ce isi doresc, in asa fel incat tu sa ai timpul necesar pentru al cumpara.

 6. 6

  Acum tot ce trebuie sa faci este sa te duci la cumparaturi. Succes!

Previous postCum sa faci felicitari de Craciun cu oameni de zapada Next postCum sa faci o coroana de Craciun din panza vargata

Related Posts

Posteaza un comentariu


close