Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un mini brad de Craciun din polistiren – CumFacSa.ro

Cum sa faci un mini brad de Craciun din polistiren

Unelte articol

Un mini brad din polistiren este foarte usor de facut si poate sa fie un ornament deosebit printre toate celalalte decoratii de Craciun. Acest articol iti va explica pas cu pas cum sa realizezi un brad de Craciun din polistiren.

Pasi

 1. 1

  Vei avea nevoie de un bloc de polistiren, bolduri cu margele colorate in capat, margele simple, acuarele si pensule un pistol de lipit plastic.

 2. 2

  Prepara baza pomului de Craciun. Taie din blocul de polisiren un cub de dimiensiune potrivita. Infige cate un bold in fiecare colt, in asa fel incat cubul sa fie suspendat in aer de catre bolduri. Picteaza cubuletul de polistiren cu acuareala maro. Picteaza intreg blocul, chiar si baza lui pe langa bolduri. Aseaza-l intr-un loc sigur sa se usuce.

 3. 3

  Pregateste pomul. Taie din blocul de polisiren un con care sa semene in forma cu un brad. Infige, ca si la cubulet, cateva bolduri ca sa iti sustina conul in aer. Picteaza conul de polistirean cu acuarela verde si asigura-te ca pictezi si baza conului, pe langa bolduri. Folosind cele patri bolduri ca suport aseaza conul undeva sa se usuce.

 4. 4

  Lipeste baza bradului, cubuletul maro, de corpul bradului, conul verde, folosin pistolul de lipit. Manevrele trebuie sa fie sigure si rapide. Ai grija sa nu folosesti lipici in exces care sa se scurga pe bradut.

 5. 5

  Pregateste boldurile. In fiecare bold prinde pe ac margele. Ai grija sa combini culorile cu gust. Odata ce fiecarui bold i-ai adaugat margele, bradul e gata de impodobit.

 6. 6

  Prinde boldurile cu margele in bradut. Margelele vor arata ca niste globuri in brad, asa ca asigura-te ca le distribui frumos de jur imprejurul conului.

Previous postCum sa folosesti un brad de Craciun dupa sarbatori Next postCum sa faci ornamente oameni de zapada din bilute de bumbac

Related Posts

Posteaza un comentariu


close