Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa gasesti colinde de Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa gasesti colinde de Craciun

Unelte articol

Organizezi o petrecere de colinde, vrei sa te duci cu prietenii la colindat sau vrei doar sa inveti cateva noi cantece de Craciun? Oricare ar fi motivul pentru te-ai hotarat sa cauti colinde acest articol te va ajuta sa cauti cele mai bune colinde.

Pasi

 1. 1

  Incepe cu propria ta bibloteca. Daca nu gasesti nimic in ea, atunci scoate cutiile unde iti tii manualele de muzica de la scoala. Fiecare manual de muzica are un capitol dedicat colindelor. De asemenea uita-te prin caietele tale de muzica mai vechi, cu siguranta profesoara de muzica v-a predat cateva colinde.

 2. 2

  Du-te la biblioteca locala si intreaba biblotecarul daca au carti de colinde. Fa-ti abonament la o bibloteca a unei facultati de muzica de la tine din localitate, de obicei acestea ofera posibilitatea si celor care nu sunt inscrisi in cadrul lor sa isi faca abonamente pentru imprumut. Daca nu ai vasrta necesara, roaga pe un parinte sa isi faca abonament si sa imprumute pentru tine.

 3. 3

  Intreaba-ti prietenii! Muti dintre ei pot sa stie colinde pe care le canta in fiecare an asa ca s-ar putea sa descopreri noi colinde care sa iti placa si sa devina favoritele tale.

 4. 4

  Foloseste internetul! Foarte multi oameni isi posteaza colindele lor favorite pe blogul lor. De asemenea poti tasta numele colindelor tale preferate sa sa gasesti site-uri care au mai multe colinde. Foloseste-te si de programe precum “youtube.com” si “trilulilu.ro”

 5. 5

  Verfica-ti toate Cd-urile tale vechi pe care s-a depus praful. Cu siguranta vei gasi cateva cantece de craciun bune, pe care nici macar nu stiai ca le ai.

Previous postCum sa gasesti un cadou de Craciun pentru tatal tau Next postCum sa faci un ornament simplu de Craciun folosind burete

Related Posts

Posteaza un comentariu


close