Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa inveti sa te relaxezi inainte de un eveniment foarte important – CumFacSa.ro

Cum sa inveti sa te relaxezi inainte de un eveniment foarte important

Unelte articol

In acest articol iti vom prezenta cateva modalitati simple cu ajutorul carora poti sa te relaxezi inainte de inceperea unui eveniment de o importanta majora.

Pasi

 1. 1

  Incepe prin a-ti controla cat mai bine respiratia. Foloseste-te si de stomac pentru a respira cat mai adanc. Inspira pe nas si expira pe gura intr-o maniera controlata.

 2. 2

  Cauta sa faci cateva activitati care sa iti ia mintea de la ce urmeaza sa se intample. Un bun exemplu este sa te apuci sa faci curat prin casa, sa dai cu matura, aspiratorul, sa stergi praful, sa dai cu mopul pe jos, etc.

 3. 3

  Suna un prieten. Acesta poate sa aiba cateva mijloce cu care sa te poata calma si linisti.

 4. 4

  Fa un dus rapid. Apa calda te va ajuta sa te relaxezi si sa nu mai fii asa de tensionat.

 5. 5

  Incearca sa citesti o carte, o revista sau sa te uiti la un film sau serial captivant.

 6. 6

  Poti chiar sa te implici si intr-o activitate fizica ce implica efectuarea de efort fizic.

 7. 7

  Porneste un joc pe calculator. Iti garantam ca aceasta este una dintre cele mai bune solutii de a te destresa.

 8. 8

  Mergi la bucatarie si fa-ti un ceai sau o ciocolata calda. Evita cafeaua, deoarece din cauza acesteia ai putea sa devii mult mai agitat.

 9. 9

  O alta modalitate usoara de a te relaxa si de a face timpul sa treaca mai repede este sa mergi in pat si sa tragi un pui de somn de cateva ore.

 10. 10

  Orice ar fi, incearca sa nu te gandesti la ce urmeaza sa faci si incearca sa iti gasesti cat mai multe lucruri de facut care sa iti distraga atentia.

Previous postCum sa inveti sa iubesti exercitiile fizice Next postCum sa tratezi anxietatea in mod natural

Related Posts

Posteaza un comentariu


close