Cum sa iti onorezi stramosii de Craciun

Unelte articol

Este primul tau Craciun fara cineva iubit? Te simti singur fara ei si cauti o metoda de a celebra sarbatorile “cu ei”? Citeste acest articol si vei afla cum sa ii onorezi si sa ii simti aproape de aceasta sarbatoare.

Pasi

 1. 1

  Gandeste-te la aminitirile de sarbatori cu acea persoana. Poti sa faci asta cu ceilalti oameni dragi alaturi de tine. Chiar daca poate sa fie dureros si probabil sa evoce cateva lacrimi, depinzand cat de recent a fost decesul, insa poate fi un timp de bucurie dulce-amara.

 2. 2

  Discutati despre nivelul de comfort. Vorbeste ce este in regula sa faceti si ce nu in acest proces. De exemplu, in timp ce unii oameni vor sa ii acorde o mare importanta acelei persoane in timpul sarbatorilor, aceasta poate sa aduca mai mult stres altor membrii ai familiei. Discutati ideile cu atentie pentru a ajunge la un punct de echilibru.

 3. 3

  Scoate fotografiile. Depinzand de nivelul la care vreti sa comemorati persoana respectiva, incearca sa pui fotografii prin casa cu ea si cu membrii familiei, mai ales fotografii facute la sarbatorile precedente. Aceasta poate sa arata ca si cand persoana aceea pe care ai iubit-o, este aici, sarbatorind impreuna cu tine.

 4. 4

  Fa o decoratie de brad special pentru ei. Ai putea sa ii pui poza inauntrul unei coronite sau mai simplu sa creezi un motiv de craciun care iti reaminteste de ei, sau are numele lor pe el.

 5. 5

  Lasa un sc aun liber la masa. Acest gest este unul emotionant si s-at putea ca nu toata lumea sa fie de acord, dar pentru multi acest gest chiar ajuta. Asigura-te ca esti foarte atent cu aceasta decizie, si vei pune inca un scaun la masa doar daca toata lumea este de acord.

 6. 6

  Pastreaza-le traditiile. Erau cei mai buni la facut turta dulce? Atunci faceti o noapte de facut turta dulce impreuna cu familia! Vroiau ei mereu un anumit fel de mancare la masa de Craciun? Atunci serviti acel gen de mancare!

Previous postCum sa iti pui picaturi in ochi daca ai dificultati cu vederea Next postCum sa iti ingrijesti dintii sensibili

Related Posts

Posteaza un comentariu


close