Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa nu te plictisesti daca te trezesti inaintea celorlalti in dimineata Craciunului – CumFacSa.ro

Cum sa nu te plictisesti daca te trezesti inaintea celorlalti in dimineata Craciunului

Unelte articol

Craciunul este o sarbatoare plina de bucurie si buna-voie. Daca esti ca mine si mereu te trezesti devreme, inaintea celorlalti oameni, acest articol ar putea sa te ajute.

Pasi

 1. 1

  Daca te trezesti la ora 4.00 am, ramai treaz.

 2. 2

  Scoala-te din pat si intinde-te. Cateva exercitii fizice, facute in liniste ca sa nu ii deranjezi pe ceilalti, te vor inviora.

 3. 3

  Daca ai vreo soseta la capatul patului, deschide cateva cadouri din ea. Poti sa faci asta usor daca ti-ai pregatit un mic kit de desfacut cadorile, de asemenea in liniste.

 4. 4

  Joaca-te cu cadourile pe care le-ai gasit in soseta. Cand te distrezi, timpul zboara mai usor, nici nu iti dai seama cand s-a dus.

 5. 5

  Daca nu ai scris nicio felicitare pentru parintii tai sau bunicii tai, atunci scrie-le una. Daca nu ai nicio felicitare, foloseste-te de timpul pe care il ai la dispozitie si fa una din materialele pe care le gasesti la tine in camera.

 6. 6

  Mananca ceva mancare daca ti s-a facut foame. Ia un mic bol cu alune, cereale, fructe, afine or alt fel de mancare sanatoasa.

 7. 7

  Daca ai in camera ta un televizor sau un computer, joaca-te! Nu te uita mereu la ceas, facand asta vei uita de cat timp trebuie sa astepti pana se trezesc ceilalti.

 8. 8

  Urmatorul lucur pe care il vei sti, va fi ca in sfarsit a venit momentul sa te duci in sufragerie si sa iti deschizi cadourile! Craciun fericit tuturor!

 9. 9

  Daca nu vrei sa treci prin tot acest proces, atunci stai treaza pana tarziu pe data de 23 si trezeste-te devreme pe 24. Probabil ca vei dormi dus in jur de ora 4 dimineata.

Previous postCum sa iei in greutate Next postCum sa ii dai forma unui brad natural

Related Posts

Posteaza un comentariu


close