Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa pregatesti jocuri pentru Craciun – CumFacSa.ro

Cum sa pregatesti jocuri pentru Craciun

Unelte articol

Imbunatateste-ti petrecerea de Craciun din acest an cu cateva jocuri amuzante, menite sa provoace rasul si acelor rude capricioase. Jocurile pot sa include si premii, daca vrei, dar avand in vedere ca oricum este sezonul cadourilor, poti sa le joci doar pentru distractie.

Pasi

 1. 1

  Bolul cu bomboane de ciocolata. Imparte grupul in doua echipe. Fiecare grup va primi o pereche de manusi mari ca cele de schi sau cu un singur deget. Fiecare echipa se va aseza in sir indian in fata boulului cu bomboane de ciocolata. Primul din fiecare rand va purta manusile si va alerga pana la bol, va lua o bomboana si va incerca sa ii indeparteze ambalajul doar cu ajutorul mainilor, fara sa se foloseasca de dinti sau altceva. Cum termina de despachetat bomboana o pune in gura si e liber sa se intoarca in rand sa ii dea perechea de manusi urmatoarei persoane, se repeta procesul pana cand o echipa castiga. Echipa castigatoare este cea in care fiecare a mancat o bomboana.

 2. 2

  Intrecerea de impachetat cadouri. Alege echipe de cate doua persoane si un arbitru. Echipele vor fi evaluate dupa viteza de a impacheta si calitatea impachetarii. Fiecare membru al echipei isi va alege o mana cu care sa lucreze, pe cealalta mana trebuie sa o tina la spate. Partenerii vor lucra impreuna, fiecare cu cate o mana sa impacheteze o cutie de carton si sa faca o funda din panglica. Prima echipa care termina sarcina, castiga!

 3. 3

  Coarne de cerb. Imparte grupul in doua echipe. Fiecare echipa va primi o pereche veche de dres pe care va trebui sa o umple cu boaloane umflate. Produsul finit ar trebui sa arate asemenea coarnelor de cerb. Echipa cu cele mai multe baloane in dres castiga jocul.

 4. 4

  Colinde X-Factor. Alege echipele, atribuie fiecarei echipe un colind pe care va trebui sa il rescrie. Puteti sa pastrati melodia si sa schimbati versurile, sau sa schimbati colindul complet. Simtiti-va liberi sa il faceti cat mai amuzant posibil. Desemnati juriul. In fata juriului fiecare echipa va prezenta colindul modificat. Cea mai amuzanta versiune va castiga.

 5. 5

  Barba lui Mos Craciun. Alege cel putin doua echipe. Fiecare membru se va unge pe barbie si obraji cu vaselina. Echipele se vor aseza in sir indian in fata un bol plin cu bile de bumbac. Daca esti primul din rand, alearga pana la bol, cufunda-ti fata intre bilele de bumbac in asa fel incat sa ai cat mai multe lipite pe fata, apoi intoarce-te si atinge-l pe urmatorul care va repeta ce ai facut tu. Prima echipa care termina castiga 3 puncte, apoi cate un punct pentru fiecare biluta de bumbac lipita pe fata jucatorilor. Echipa cu cele mai multe puncte castiga.

Previous postCum sa iti faci clame de Craciun cu sclipici Next postCum sa iti faci o masca de Craciun

Related Posts

Posteaza un comentariu


close