Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa sarbatoresti Craciunul cand esti limitat de buget – CumFacSa.ro

Cum sa sarbatoresti Craciunul cand esti limitat de buget

Unelte articol

Sa sarbatoresti Craciunul cand esti limitat la un anumit buget nu este intotdeauna usor. Dar sunt lucruri pe care le poti face ca sa iti usurezi povara financiara si totusi sa te bucuri de Craciun fara sa ii iei din din calitate. Urmeaza pasii sugerati aici si gandestete la sarbatoarea Craciunului ca la un moment de a oferisi a te bucura de ceea ce ai, mai mult decat de ceea ce nu ai.

Pasi

 1. 1

  Analizeaza bugetul pentru Craciun in avans. Inainte ca frenezia sarbatorii sa inceapa, stabileste cat de mult esti capabil sa cheltuiesti pe festivitatile Craciunului, cadouri si mancare. Suma va depinde de cat de mult ai economisit pana la acel moment, cat de mult poti sa pui deoparte din banii pe care ii ai.

 2. 2

  Sfatuieste-te cu familia in privinta costurilor si cadourilor. Vorbiti despre limitele cadourilor, aceasta este valabil pentru familiile mari, unde coturile cadourilor pentru fiecare membru pot depasi bugetul fiecaruia. Stabileste cat de mult vei cheltui pentru fiecare persoana in parte.

 3. 3

  Daca familia ta este deja cu cu datorii si nu iti permiti sa cheltui nici un ban in plus pentru Craciun, nu te stresa. Sarbatoarea este o sarbatoare a familiei, important este sa fiti impreuna si sa va bucurati de moment. Pregateste o masa draguta cu retete din vechea carte de bucate, fa cadouri facute in casa, nu cumpara decoratii noi, foloseste-le pe cele vechi.

 4. 4

  Profita de reducerile din timpul anului. Reducerile de la sfarsitul verii sunt potrivite sa te gandesti sa cumperi cadouri, felicitari, hartii de impachetat pentru Craciunul ce se apropie. Fii sigur ca pui cadourile intr-un loc in care sa nu fie descoperite.

 5. 5

  Realizeaza felicitarile de mana. Tot ce ai nevoie gasesti in casa, hartie, creioane colorate si un strop de imaginate.

 6. 6

  Fa singur decoratiile. Gasesti pe internet o multime de site-uri origami.

 7. 7

  Taie din lista obiectele care nu sunt necesare, de exemplu: panglici, funde, abtibilduri, beteala sofisticata etc. Bradul natural il poti inlocui cu orice alt pom din gradina sau cu unul de plastic.

 8. 8

  Roaga pe fiecare membru al familiei sa contribuie la buget.

Previous postCum sa sarbatoresti a nouazecea aniversare Next postCum sa sarbatoresti Craciunul in timp ce calatoresti

Related Posts

Posteaza un comentariu


close