Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa sarbatoresti Pastele – CumFacSa.ro

Cum sa sarbatoresti Pastele

Unelte articol

Paștele este o sărbătoare creștină și o festivitate care celebrează învierea lui Isus Hristos după. Este, de asemenea cunoscut ca Ziua de Paste, Duminica Paștelui, Ziua Învierii și Duminica Învierii. Sarbatoarea are două fațete, partea religioasă și partea de ospat. Ambele idei sunt concepute ca sa nu aduga bucurie si pace alaturi de familiile noastre.

Pasi

 1. 1

  Arunca o privire in Biblie si citeste povestea Pastelui pentru a trezi spiritul acestei sarbatori in sufletul tau si petrece o zi in care sa meditezi mai multe la cele intamplate si sa te rogi mai mult.

 2. 2

  Participa la slujbele care se tina la biserica locala, alatura-te celorlalti credinciosi. Cu siguranta vei simti pacea si bucuria cum iti inunda sufletul in timp ce pasesti in biserica si participi la slujba.

 3. 3

  Ajuta-I pe cei neajutorati si impartaseste spiritul Pastelui cu ei invatandu-i despre importanta acestei zile. Reinvie-l pe Isus in sufletul tau si urmeaza-i calea incercand sa aplici in viata ta de zi cu zi invataturile lui.

 4. 4

  Pregateste-te de masa impreuna cu familia ta. Pregatiti feluri de mancare traditionale pentru Paste drob de miel, pasca si cozonaci. Nu uita de ouale vopsite ele sunt principala tema specifica Pastelui. Dar nu numai ouale vopsite, aranjazacosulete de Paste cu dulciuri in ele, baloane si costume, picturi pe fata. Organizeaza o vanatoare de oua la tine acasa. Copiii se vor distra de minune.

 5. 5

  Gandeste-te ca poti sarbataori Pastele si luand masa in natura. Un picnic impreuna cu familia cu mancare din belsug si jocuri la care sa participe toata lumea, poate fi un timp grozav de petrecut impreuna.s

 6. 6

  Acum ai tot ce iti trebuie pentru un Paste fericit, familia, jocuri, mancare gustoasa, baloane si costume. Paste fericit!

Previous postCum sa sarbatoresti Pastele impreuna cu familia ta Next postCum sa iti dai seama daca ai febra (fara a folosi termometrul)

Related Posts

Posteaza un comentariu


close