Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa sarbatoresti Pastele impreuna cu familia ta – CumFacSa.ro

Cum sa sarbatoresti Pastele impreuna cu familia ta

Unelte articol

Sarbatorirea Pastelui este plina de bucurie si distractie. Este un moment special pe care il traiesti alaturi de familia ta in fiecare an. Acest articol iti va prezenta pas cu pas cum sa iti organizezi timpul si sarbatoarea Pastelui astfel incat sa ai cele mai mari sanse ca familia ta sa iti fie alaturi, chiar si copiii care sunt plecati la munca sau la studii in orase indepartate, sau unchii si matusi din alte tari pe care nu i-ai mai vazut demult.

Pasi

 1. 1

  Daca vrei sa sarbatoresti Pastele intr-un cerc restrans familial, asigura-te, daca esti parinte, daca nu au alte planuri pentru vacanta copiii tai.

 2. 2

  Daca pregatesti celebrarea Pastelui pentru mai multe rude, ai grija sa le comunici despre eveniment cu aproximativ o luna inainte de a solicita un raspuns.

 3. 3

  Asigura-te ca toata lumea a raspuns si stii cat de multi oameni o sa apara. Poti cere ca fiecare famili sa aduca un platou de mancare din partea lor. Asta iti va mai usura munca la gatit.

 4. 4

  Fierbe oua si pune diversi coloranti alimentari in apa, astfel incat atunci cand oaspetii tai ajung cu copiii lr, nepoatele si nepotii tai, acestia sa se distreze de ouale colorate in fel si chip. Daca este nevoie apeleaza la un adolescent din familie sa ii supravegheze pe cei mici.

 5. 5

  Pregateste toate felurile de mancare cu o zi inainte. Si le reincalzesti atunci cand sosesc invitatii. In asa fel vei avea timp de ultimele retusuri ale curateniei in casa si sa te aranjezi in ziua cand sosesc invitatii. Iar tu nu vei mirosi din cap pana in picioare a toate felurile de mancare pe care le-ai gatit.

 6. 6

  Nu uita sa organizezi o vanatoare de oua pentru copii. Cumpara oua de plastic si ascunde in ele, mici monede de ciocolata, jeleuri si alte dulciri.

Previous postCum sa iti dai seama daca un cal este fericit Next postCum sa sarbatoresti Pastele

Related Posts

Posteaza un comentariu


close