Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cat lapte ar trebui sa ii dau copilasului meu? – CumFacSa.ro

Cat lapte ar trebui sa ii dau copilasului meu?

Unelte articol

Poate sa devina destul de complicat sa cresti un bebelus, pentru unii poate fi chiar o provocare.

Pasi

 1. 1

  Conform Asociatiei Americane de medici Pediatri , un nou-nascut ar trebui sa consume intre 30-100 ml lapte la fiecare hranire. Pana la sfarsitul primei luni, ar trebui sa fie hranit cu 60-100ml lapte. Dupa fiecare luna ar trebui sa maresti cantitatea cu cate aproximativ 30ml, pana ajungi la 250ml la fiecare hranire. In general, un bebelus de pana la 6 luni ar trebui sa consume intre 120-150 ml de lapte pentru fiecare kilogram pe care il are.

 2. 2

  Pentru bebelusii care sunt alaptati, acestia ar trebui lasati sa suga cat timp vor ei, pana ajung sa se sature.

 3. 3

  Medicii pediatri recomanda sa hraniti bebelusul atunci cand pare infometat sau cand vrea sa manance. Cand el cere, atunci trebuie sa ii dati de mancare. In cele din urma se va forma o rutina de hranire.

 4. 4

  Pentru bebelusii alaptati, ei ar trebui hraniti intre 8-12 ori pe zi, sau chiar mai des daca este posibil, lucru care inseamna ca ar trebui hraniti odata la 2-3 ore.

 5. 5

  Conform medicilor pediatri este bine pentru bebelus sa il hraniti dupa un program bine stabilit. Totodata, trebuie sa il hraniti si cand acestuia ii este foame, sau ar trebui sa il incurajezi sa manance odata le 2-3 ore.

Previous postCum sa calculezi portiile de mancare pentru copiii mici Next postCum iti dai seama ca bebelusul tau vrea hranit?

Related Posts

Posteaza un comentariu


close