Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa cresti un copil sanatos – CumFacSa.ro

Cum sa cresti un copil sanatos

Unelte articol

Asa cum stim cu totii, sanatatea si greutatea sunt foarte importante. Insa este si mai important sa invatam copiii sa aiba inca de mici obiceiul de a manca sanatos. Mai jos gasesti cateva sfaturi care te vor ajuta sa-ti cresti copilul intr-un mod sanatos:

Pasi

 1. 1

  Stabileste niste obiceiuri sanatoase inca de cand este mic. Daca copilul nu este expus de mic la dulciuri, bomboane, prajituri sau bauturi carbogazoase, nu le va cere nici mai tarziu si va creste sanatos.

 2. 2

  Nu il premia cu dulciuri. Daca are un comportament frumos si este cuminte sau a facut ceva bine, nu ii da dulciuri, ci mai degraba lauda-l, sau premiaza-l cu ceva educational. Astfel nu va deveni rasfatat cand va creste.

 3. 3

  Introdu fructele si legumele in alimentatia zilnica. Alterneaza zilnic legumele si fa combinatii, pentru a face masa mai atractiva.

 4. 4

  Fa miscare impreuna cu copilul tau. Inscrie-i inca de mici la cursuri de dans, la fotbal, baschet, tenis, gimnastica sau orice alta activitate fizica. Ii poti insoti pentri a le da motivarea necesara.

 5. 5

  Asigura-te ca familia ta are un stil de viata sanatos in general, pe toate planurile. A fi sanatos nu se reduce doar la a fi slab sau gras. A fi sanatos inseamna mai mult.

 6. 6

  Nu uita sa abordezi cu pozitivism toate aceste activitati, si copilul tau va prelua atitudinea de la tine.

Previous postCum sa crezi un loc protejat in mintea ta Next postCum sa cumperi un cadou pentru o zi de nastere

Related Posts

Posteaza un comentariu


close