Cum sa depozitezi medicamentele copiilor

Unelte articol

Copiii alearga si se joaca prin toata casa, nefiind atenti la ce se intampla in jurul lor. De aceea trebuie ca parintii sa depoziteze medicamentele intr-un loc sigur, ferit de accesul copiilor. Iata cateva sfaturi:

Pasi

 1. 1

  Daca copilul tau e suficient de mare ca sa inteleaga, spune-i ca medicamentele sunt bune, insa sunt periculoase. EI nu stiu cum sa si le administreze si de aceea trebuie sa-i lase pe parinti sa faca acest lucru.

 2. 2

  Depoziteaza pastilele intr-un dulap ce se inchide cu cheie. In cazul in care copiii se ridica si vor sa deschida usa, aceasta va fi asigurata cu cheie.

 3. 3

  Tine medicamentele departe de accesul copiilor. Daca ei nu le vad tot timpul prin casa, nu o sa le caute.

 4. 4

  Poti incerca sa le pui in cutiute speciale, cu sistem de deschidere cu protectie.

 5. 5

  Nu schimba ambalajele intre ele. Fiecare medicament trebuie sa stea in ambalajul sau original, pentru a nu le incurca mai tarziu.

 6. 6

  Cand vii de la cumparaturi, scoate mai intai medicamentele si pune-le acolo unde stau de obicei, inainte ca cei mici sa umble in sacose si sa le scoata.

 7. 7

  Informeaza-te asupra intoxicarii copiilor cu medicamente si despre solutiile pe care le poti aduce in calitate de parinte.

 8. 8

  Imediat dupa ce administrezi un medicament copiilor, pune-l in ambalajul lui si in dulapul de medicamente. Nu lasa prin casa nesupravegheate cutii cu pastile.

Previous postCum sa depasesti atacurile de panica Next postCum sa distrezi copiii la o petrecere

Related Posts

Posteaza un comentariu


close