Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa distrezi copii in masina – CumFacSa.ro

Cum sa distrezi copii in masina

Unelte articol

Atunci cand mergi intr-o calatorie lunga cu masina si ai copii cu tine, unul din lucrurile la care trebuie sa te gandesti este cum sa ii distrezi. Deoarece copii sunt energici tot timpul au tendinta sa se plictiseasca rapid daca nu au ce face de aceea ar trebui sa ai anumite lucruri la tine ca sa ii tina ocupati. Urmatorul ghid ofera sfaturi cum sa eviti intrebarile “ am ajuns ? “ .

Pasi

 1. 1

  Gaseste ceva care sa tina copii ocupati dar si distrati in acelasi timp. Adu materiale de colorat si hartie ca sa deseneze sau carti pentru a citi desi acest lucru nu e valabil pentru toata lumea (anumiti copii au rau de masina ) . Sa ai la tine jucariile preferate pentru a se juca cu ele .

 2. 2

  Pune muzica. Sa ai la tine un playlist cu muzica preferata a copiilor. Daca vezi ca incep sa se plictiseasca, poti sa mai dai drumul la radio pentru a asculta si ceva nou. Poti sa incepi sa canti impreuna cu copii pentru a pastra o atmosfera vesela si deschisa.

 3. 3

  Joaca jocuri cu ei. Un exemplu bun de astfel de joc ar fi jocul placutelor de inmatriculare sau “ma gandesc la un animal “ .

 4. 4

  Cumpara o tableta sau instaleaza un sistem video in tetiera. Sa ai la tine dvd-uri cu filmele preferate ale copiilor pentru a alunga plictiseala. Nu uita sa nu lasi copii sa se uite prea mult la filme pentru ca li se poate face greata dupa un timp . Incearca sa variezi activitatile pe care le fac copii in timpul mersului.

 5. 5

  Daca copilul este destul de in varsta, un laptop e perfect . Dar nu uita sa iei cu tine un convertor electric pentru laptop astfel incat sa nu moara bateria .

 6. 6

  Sa iei cu tine ceva de mancare. Adu mancare buna si sanatoasa, nu lucruri care te pot irita la stomac, precum suc, sandwich-uri si multe fructe. Daca gasesti restaurante atunci cand te opresti, poti cumpara o supa pentru copii. Daca copilul are rau de mancare incearca sa nu ii dai prea mult de mancare ca o sa ii inrautateasca si mai mult starea.

 7. 7

  Sa nu dai muzica prea tare astfel incat sa deranjezi soferul si incearca sa faci o lista cu lucrurile pe care o sa vrei sa le dai copiilor in masina, gen: carti, bani, tableta.

Previous postCum sa devii obsedat de exercitiile fizice Next postCum sa economisesti bani repede pentru o vacanta

Related Posts

Posteaza un comentariu


close