Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa distrezi copiii la o petrecere – CumFacSa.ro

Cum sa distrezi copiii la o petrecere

Unelte articol

Se apropie ziua de nastere a copilasului tau, acesta isi doreste o petrecere si tu nu ai idee cum vei tine 20 de copilasii ocupati si in siguranta in timpul petrecerii? Iata aici cateva sugestii.

Pasi

 1. 1

  Angajeaza, daca este posibil un animator sau un clown pentru petrecere. Cauta pe internet mai multe variante si alege-o pe cea care ti se potriveste.

 2. 2

  Daca nu iti permiti sa angajezi un animator/clown profesionist, roaga un prieten apropiat sa te ajute.

 3. 3

  Alege o tema a ptrecerii. Poti sa cauti pe internet jocuri legate de tema respectiva. Orienteaza-te catre acele jocuri care implica mai multi jucatori, eventual echipe. Astfel cat mai multi copii vor fi antrenati in joc.

 4. 4

  Ca sa le castigi atentia copiilor, planifica mici concursuri cu premii atragatoare.

 5. 5

  Angajeaza pe cineva sau ocupa-te chiar tu de picturi pe fata. Copii adora sa fie pictati pe fata. Daca te hotarasti sa te ocupi tu de picturile pe fata cumpara cateva pensule noi, vopsea speciala si inspira-te din imaginile de pe internet pentru modele.

 6. 6

  Cumpara baloane modelabile si invata cum sa faci cateva figurine.

 7. 7

  Pe o masa aseaza hartie colorata, lipici, sclipici,creioane colorate si roaga un prieten care se pricepe sa invete pe copiii care se arata interesati cum sa faca origami, quilling sau pur si simplu sa ii lase sa isi foloseasca imaginatia.

Previous postCum sa depozitezi medicamentele copiilor Next postCum sa dormi cand esti stresat

Related Posts

Posteaza un comentariu


close