Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci un plan pentru transportul scolar – CumFacSa.ro

Cum sa faci un plan pentru transportul scolar

Unelte articol

Transportul scolar alternativ este concepute pentru a ajuta copiii sa isi imbunatateasca starea de sanatate prin desfasurarea unor activitati fizice si pentru a ajuta mediul inconjurator. Urmeaza pasii de mai jos si afla cum sa faci un plan pentru transportul scolar.

Pasi

 1. 1

  Uita-te la regulile care trebuie urmate in ceea ce priveste transportul scolar din zona in care se afla scoala ta. Astfel vei afla care sunt posibilele obstacole in calea organizarii planului.

 2. 2

  Stabileste un grup de lucru. Acesta trebuie sa fie compus din oameni care vor sa promoveze activitati precum mersul pe jos sau mersul pe bicicleta precum si oameni care sunt implicati in astfel de activitati. De asemenea trebuie sa fie implicati oameni care cunosc regulile si conditiile de transport, precum parinti, profesori, elevi, membrii ai consiliului profesional, agenti de circulatie, primarul sau ofiteri de politie.

 3. 3

  Fa un sondaj pentru a afla ce vor parintii, elevii si conducerea scolii. Intrebarile ar trebui sa se refere la distanta dintre scoala si casa, metodele de transport actuale si cele pe care le doresc aceste persoane precum si probleme legate de siguranta copiilor.

 4. 4

  Dezvolta planul. Acesta trebuie sa faca referire la metodele de transport actuale, sa identifice rutele problematice precum si cele mai potrivite, si sa stabileasca rute noi. Zonele care trebuie examinate sunt cele in care elevii sunt luati si lasati, locurile unde elevii pot trece strada si trotuarele. Identifica toate rutele actuale, atat cele folosite, cat si cele care sunt bune sau cele care prezinta probleme sau care trebuie evitate sau imbunatatite. Ia in considerare congestionarile traficului si aglomeratia.

 5. 5

  Stabileste rute noi. Bazeaza-te pe raspunsurile din chestionare, stabileste care sunt rutele pentru mers pe jos sau cu bicicleta si ia in considerare toti factorii de risc. Vei avea nevoie si de suportul autoritatilor locale, a politiei sau a unor echipe de constructii.

 6. 6

  Publica-ti si promoveaza-ti planul de transport. Promovarea implica o serie de metode, precum publicarea pe internet sau in ziarul scolii sau in ziare locale.

Previous postCum sa faci un mix bun pentru masina Next postCum sa facia exercitii aerobice

Related Posts

Posteaza un comentariu


close