Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa fii alaturi de copilul tau atunci cand acesta este internat in spital – CumFacSa.ro

Cum sa fii alaturi de copilul tau atunci cand acesta este internat in spital

Unelte articol

Pentru un copil mic, internarea in spital poate sa fie un lucru destul de ingrozitor. Iata cateva lucruri pe care poti sa le faci pentru a-i usura cat mai mult sederea in spital.

Pasi

 1. 1

  Poti sa ii cumperi copilului tau niste carti de colorat sau niste reviste interesante. In aceasta maniera, prin lectura, copilul va ajunge sa uite uneori unde se afla, va ajunge sa uite ca este internat in spital.

 2. 2

  O alta buna modalitate cu ajutorul careia poti sa il inveselesti este sa aduci laptop-ul si sa ii dai sa se uite la filme. In aceasta maniera copilul va ajunge sa se relaxeze, chiar sa se si bine-dispuna.

 3. 3

  Asigura-te ca baiatul sau fetita ta stau confortabil in pat. Daca au nevoie, atunci poti sa le aduci de acasa perna, plapuma, cearceaf, patura, etc. pentru a le usurta cat mai mult sederea.

 4. 4

  Adu-i cat mai multa mancare, cat mai multe gustari in asa maniera incat, atunci cand copilului tau i se face foame, acesta sa aiba mereu la indemana niste mancare sau cateva gustari.

 5. 5

  Daca iti permite timpul, atunci incearca sa stai cat mai mult timp alaturi de copilul tau. In aceasta maniera acesta va sti ca este iubit, ca cineva are grija de el, lucru care il va linisti foarte mult.

 6. 6

  Incearca sa ai cat mai mult calm si rabdare in aceste situatii. Vorbeste-i copilului tau pe un ton cat mai calm, pentru a-l linisti si pentru a-l relaxa. Daca acesta te va vedea ingrijorat, atunci si el poate sa preia aceasta stare de la tine, iar in final acesta va ajunge sa fie mai trist si sa urasca spitalele.

Previous postCum sa fii cat mai pregatit pentru inceperea unui meci sportiv Next postCum sa faci un test de spirometrie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close