Cum sa ii convingi pe copiii tai sa se spele pe dinti in fiecare zi

Unelte articol

Invata-i pe copiii tai inca de mici sa se spele pe dinti. In aceasta maniera poti sa stii ca acestia vor fi ingrijiti si vor avea o dantura cat mai sanatoasa. Iata cateva simple metode cu ajutorul carora poti sa ii inveti sa se spele zilnic pe dinti.

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput va trebui sa te asiguri ca baiatul sau ca fata ta sunt indeajuns de inalti sa poata ajunge la chiuveta. Daca nu au inaltimea necesara, atunci poti sa le lasi in baie un scaunel pe care sa se poata urca si sa ajunga la chiuveta.

 2. 2

  Cumpara-le copiilor mici periute cat mai colorate, care sa le para cat mai interesante. In aceasta maniera acestia vor fi mai interesati sa se spele pe dinti. Poate ca vor ajunge sa considere spalatul pe dinti ca un fel de joaca.

 3. 3

  De asemenea va trebui la inceput sa le cumperi propriile tuburi de pasta de dinti, care sa fie cat mai colorata si sa aiba un gust cat mai dulce.

 4. 4

  Pentru a-i convinge sa se spele pe dinti atat dimineata si seara, spala-te pe dinti alaturi de ei in fiecare zi. In aceasta maniera vei putea sa ii convingi sa se spele pe dinti prin propriul exemplu.

 5. 5

  Verifica dintii copilului tau sa fie curati dupa fiecare spalare. In aceasta maniera te asiguri ca acesta s-a spalat corespunzator pe dinti.

 6. 6

  Copiilor sub varsta de 3 ani va trebui sa le cumperi pasta de dinti fara fluor, din cauza faptului ca bebelusii cu varsta mai mica de 3 ani nu stiu sa scuipe. Aceasta pasta de dinti poate sa fie inghitita fara probleme.

Previous postCum sa ii oferi animalului tau suplimentele necesare Next postCum sa iei temperatura unui cal

Related Posts

Posteaza un comentariu


close