Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa iti ajuti copilul sa scape de durerile de stomac fara a-i da medicamente – CumFacSa.ro

Cum sa iti ajuti copilul sa scape de durerile de stomac fara a-i da medicamente

Unelte articol

Durerile de stomac, alaturi de durerile de cap sunt printre cele mai intalnite dureri pe care le poate avea o persoana. In acest articol iti vom prezenta cateva metode usoare cu ajutorul carora poti sa ii tratezi durerile de stomac ale copilului tau fara a-i administra pastile.

Pasi

 1. 1

  Fa-i un masaj usor la stomac. Acest lucru poate sa fie de mare ajutor pentru unele persoane. Ai insa mare grija si nu apasa prea tare pe burta copilului deoarece acest lucru poate sa fie extrem de neplacut pentru acesta.

 2. 2

  Spune-i copilului tau sa se intinda. Deschide-i televizorul sau pune-i un film interesant pe calculator. Astfel, copilul nu se va mai gandi la durerea de burta, se va relaxa, iar in scurt timp (aproximativ 30 de minute) acesta va observa ca durerea va fi disparut.

 3. 3

  Da-i sa bea un pahar cu lapte la temperatura camerei, sau da-i sa manance niste branza. Produsele lactate pot sa linisteasca durerile de stomac.

 4. 4

  Fa-i un masaj usor la burta si spune-i sa mearga la toaleta. Poate are intestinele pline si trebuie sa si le goleasca.

 5. 5

  Incearca sa asculti sunetele produse de stomac in timp ce il masezi. Cu cat auzi sunete mai intense, cu atat problema este mai grava (diaree de exemplu).
  Daca durerea de burta persista, atunci va trebui sa mergi cu copilul tau la un consult la spital sau ma medicul de familie.

 6. 6

  Daca copilului tau ii este greata si ii vine sa verse, ajuta-l sa faca acest lucru, deoarece se va simti mult mai bine dupa ce isi goleste de tot stomacul. Ai insa grija sa se hidrateze foarte bine dupa aceasta, deoarece vomitatul poate sa deshidrateze persoana in cauza.

Previous postCum sa inveti mai multe pisici sa convietuiasca Next postCum sa iti ajuti copilul sa isi schimbe un program stricat de somn

Related Posts

Posteaza un comentariu


close