Cum sa organizezi o petrecere pentru ziua de nastere cu tema Scooby Doo

Unelte articol

Vrei sa gazduiesti o petrecere grozava pentru copilul tau cu tema Scooby Doo? Citeste acest articol pentru mai multe idei.

Pasi

 1. 1

  Mai intai de toate, pregateste invitatiile! Foloseste abtibilduri cu tema Scooby Doo. Personajele din acest desen animat sunt foarte cunoscute asa ca sigur vei gasi in orice librarie atibilduri cu ele. O alta varianta este sa cauti imagini pe internet si apoi sa le imprimi pe invitatii.

 2. 2

  Cumpara baloane, daca gasesti la magazin baloane cu imaginile personajelor sau alege culorile galben,albastru, portocaliu si verde, culori ce se potrivesc cu zgarda lui Scooby Doo sau cu duba The Mystery Machine.

 3. 3

  Pentru coifuri, pahare, farfuriute si mai multe decoratii, du-te la un magazin cu accesorii de petrecere. Cu siguranta vei gasi decoratii cu tema Scooby Doo.

 4. 4

  Pregateste jocuri cat mai variate si captivante. Daca petrecerea este vara poti sa organizezi in gradina o lupta cu pistoale cu apa, sa inchiriezi piscine gonflabile.

Previous postCum sa organizezi o petrecere pentru ziua de nastere cu tema Cenusareasa Next postCum sa organizezi o petrecere pentru ziua de nastere cu tema Soricica Minnnie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close