Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa eviti depresia din timpul sarbatorilor – CumFacSa.ro

Cum sa eviti depresia din timpul sarbatorilor

Unelte articol

Sezonul sarbatorilor poate sa fie plin de stres si depresie pentru unii oameni. Sunt asteptari inalte si multe promisiuni, iar timpul pare sa treaca mai repede ca niciodata. Cu cateva sfaturi ajutatoare si o planificare buna, problemele pot fi rezolvate.

Pasi

 1. 1

  Incearca sa planifici din timp si eficient activitatile premergatoare sarbatorilor: alegerea si cumpararea cadourilor, trimiterea invitatiilor, pregatirea mesei.

 2. 2

  Bucura-te de plimbari. Renunta la comoditate si ncearca sa faci o scurta plimbare in fiecare zi, in timpul pauzei de pranz pentru a te bucura de soare. Chiar si in zilele mai innorate, miscarea te poate inviora si sa iti asigure aportul de oxigen de care ai nevoie.

 3. 3

  Ai grija sa te odihnesti suficient. Ai observat ca atunci cand zilele sunt mai scurte nevoia de somn creste? Este un raspuns natural al corpului. Este foarte important pentru sanatate sa onorezi cum se cuvine nevoia de somn.

 4. 4

  Mananca alimente bogate in vitamine, cum sunt fructele si mai ales citricele pentru a tine departe raceala.

 5. 5

  Este normal ca uneori te simti descurajat si trist, ai nevoie sa intelegi si sa accepti faptul ca lucrurile nu sunt intotdeuna perfecte.

 6. 6

  Incearca sa te concentrezi pe socializare si pe relatiile cu familia si prietenii. Sarbatorile nu inseamna doar cumparaturi si mancare.

Previous postCum sa eviti consumul de alcool daca esti minor Next postCum sa eviti depresia dupa sarbatori

Related Posts

Posteaza un comentariu


close