Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa eviti depresia dupa sarbatori – CumFacSa.ro

Cum sa eviti depresia dupa sarbatori

Unelte articol

Multi oameni se simt coplesiti de depresie dupa ce sarbatorile trec. Tot entuziasmul dispare, programul incarcat cu multe pregatiri, vizite si surprize se reduce la rutina zilnica de dinainte. Daca si tu ai experimentat aceeasi stare, aici vei gasi cateva sfaturi care te vor ajuta sa treci peste aceste momente.

Pasi

 1. 1

  Primul pas in rezolvarea oricarei probleme este sa o recunosti. Poti purta o discutie despre aceasta problema cu un prieten apropiat.

 2. 2

  Gandeste-te la noi activitati pe care ti-ar placea sa le incluzi in programul tau.

 3. 3

  Poti sa faci deja planuri pentru o urmatoarea sarbatoare.

 4. 4

  Descopera daca si prietenii tai simt la fel. Poti organiza impreuna cu ei o petrecere pentru „alungarea” depresiei. Cu siguranta mancarea buna, muzica si dansul te vor face sa te simti mai bine. Distractia nu este limitata la un sezon!

 5. 5

  Incearca o curatenie generala. Este posibil sa fie nevoie de ceva curatenie prin casa dupa ce valul sarbatorilor a trecut. Asta te va tine ocupat si iti va oferi o stare de bine pentru ca in loc sa iti plangi de mila, ai realizat ceva.

Previous postCum sa eviti depresia din timpul sarbatorilor Next postCum sa eviti raul de masina

Related Posts

Posteaza un comentariu


close