Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata despartirilor din familie – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata despartirilor din familie

Unelte articol

Despartirile dintr-o familie pot fi dificil de suportat. Fie ca unul din copii pleaca la facultate, fie ca parintii de despart, fie ca toata familia se muta in alt oras sau ca cineva din familie moare, o despartire poate provoca sentimente de durere, tristete si melancolie. Iata cateva sfaturi pentru a face fata mai usor acestora:

Pasi

 1. 1

  Gaseste-ti propriile surse de stabilitate. Din moment ce nu ai niciun control asupra evenimentelor din familie, iti poti crea propria ta rutina zilnica din lucruri care iti dau putere (rugaciuni, meditarea, reflectarea sau simpla analizare a lucrurilor).

 2. 2

  Vorbeste cu familia ta despre despartirea care a avut loc. Explica-le ce anume simti si in ce fel iti afecteaza actiunile pe care obisnuiai sa le faci (mersul la scoala, un hobby, intalnirile cu prieteni etc).

 3. 3

  Asculta la randul tau. Ca si tine, familia ta are o perspectiva asupra lucurilor. Asculta cu interes si analizeaza care este cea mai buna solutie. Familia ta te poate ajuta sa treci peste mai usor.

 4. 4

  Acorda sprijin familiei tale si primeste sprijinul oferit de ei. Impreuna veti reusi sa depasiti mai usor obstacolele.

 5. 5

  Incurajeaza orice actiune sau eveniment care ar putea sa indrepte lucrurile si sa duca spre o imbunatatire a starii tale.

 6. 6

  Cere ajutor din exterior. Daca simti ca ai primit tot ajutorul din partea familiei si sentimentele negative nu dispar, cere ajutorul unei persoane in care ai incredere: un terapeut, un psiholog, antrenorul, un profesor sau oricine in care ai incredere.

 7. 7

  Ai incredere in tine si fii pozitiv. Vindecarea incepe doar dupa ce treci de faza de acceptare si incerci sa te impaci cu situatia actuala a lucrurilor.

 8. 8

  Din moment ce moartea este singurul lucru ireversibil, orice altceva in viata poate fi depasit. Ia lucrurile treptat si acestea se vor aseza in ordine.

Previous postCum sa faci fata durerii provocate de angina pectorala Next postCum sa faci felicitari de Craciun cu oameni de zapada

Related Posts

Posteaza un comentariu


close