Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata la aflarea vestii ca o ruda de-a ta este homosexuala – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata la aflarea vestii ca o ruda de-a ta este homosexuala

Unelte articol

Aflarea vestii ca o ruda de-a ta este homosexual poate fi socanta, fie pentru ca nu te asteptai, fie pentru ca in familia ta exista anumite prejudecati si vestea nu este primita cu bucurie. Daca vestea iti provoaca sentimente de suparare, durere sau nervozitate, iata cateva sfaturi pentru a privi situatia cu alti ochi:

Pasi

 1. 1

  Asteapta putin pentru ca vestea sa se aseze si gandeste-te la aceasta situatie. Nu actiona impulsiv. Persoana respectiva se va simti ciudat daca va vedea ca acest lucru te-a dat peste cap.

 2. 2

  Acorda-i o sansa si asculta ce are lumea de spus. Persoana in cauza poate fi confuza si se poate simti speriata sau ingrijorata, iar de aceea nu este cea mai buna solutie sa vorbesti imediat cu ea sau sa-i faci reprosuri. Vorbeste cu oameni apropiati si asculta pareri diferite, fiind deschis la nou.

 3. 3

  Accepta faptul ca asa este persoana respectiva si ca nu este vina ei si nici alegerea ei. Vorbeste cu ea, spune-i ce simti si ca vei fi alaturi de ea.

 4. 4

  Continua cu viata ta ca si pana acum. Astfel iti vei ajuta si familia sa faca fata noii situatii si sa accepte mai usor. Comporta-te normal in continuare, pentru ca orientarea sexuala a unei persoane nu ii schimba caracterul, sentimentele pentru familie si nu o face o persoana rea.

 5. 5

  Nu trebuie sa ai resentimente pentru aceasta persoana. De cele mai multe ori, aceste persoane trec prin clipe grele pentru a accepta propria orientare sexuala si au nevoie de sprijinul familiei si de iubire. Intreab-o daca ii poti fi de ajutor cu sfaturi, daca poti face ceva pentru ea ca sa treaca mai usor peste aceasta situatie.

 6. 6

  Nu da curs barfelor altor oameni. Este posibil sa auzi cuvinte urate despre tine sau despre persoana homosexuala din familia ta, insa nu trebuie sa te lasi afectat de aceste rautati.

Previous postCum sa faci fata neintelegerilor din familie Next postCum sa tii piept intolerantei la lactoza

Related Posts

Posteaza un comentariu


close