Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata neintelegerilor din familie – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata neintelegerilor din familie

Unelte articol

O familie in care exista neintelegeri si lipseste armonia, nu este decat un grup de oameni care traiesc impreuna. Insa daca faci ceea ce trebuie si actionezi in directia corecta, mentinerea unei armonii si a unei stari placute in familie nu este un lucru atat de greu. Iata cateva sfaturi:

Pasi

 1. 1

  Raspunde-ti sincer la urmatoarele intrebari: cat de importanta este familia pentru tine, ce inseamna armonia intr-o familie, care sunt aspectele care creeaza neintelegeri, daca consideri ca si tu contribui la acestea si daca ai luat vreo masura pana acum.

 2. 2

  Acorda aceeasi importanta fiecarui membru al familiei in parte. O relatie buna intre membrii unei familii are loc doar atunci cand toata lumea este considerata egala.

 3. 3

  Incearca sa fii mai cumpatat atunci cand iti exprimi sentimentele si parerile. Majoritatea neintelegerilor se nasc din diferentele de opinie si din imposibilitatea de a cadea de acord asupra aceluiasi lucru.

 4. 4

  Nu incerca sa schimbi felul de a fi al nimanui. Daca simti nevoia, ii poti motiva sa se indrepte spre o directie mai buna, insa nu fi prea cicalitor, pentru ca devine deranjant.

 5. 5

  Concentreaza-te pe propriile tale actiuni. Poate trebuie sa schimbi ceva la tine inainte sa incerci sa schimbi pe altcineva. Analizeaza-ti purtarea si vezi daca si unde gresesti.

 6. 6

  Organizeaza intalniri de familie si iesiri in oras, pentru a petrece timp impreuna si pentru a discuta eventualele probleme. Alege activitati in aer liber, precum yoga, meditarea sau concursuri de alergat, dar puteti merge si la film, la spa sau intr-o institutie religioasa. Totul este ca atunci cand va intalniti sa va bucurati de timpul petrecut impreuna.

 7. 7

  Rezerva-ti timp pentru familie. Fie ca mergi in vizita la parinti sau iesiti sa luati cina in oras, orice moment petrecut impreuna poate elimina din tensiuni si puteti redeveni familia fericita.

 8. 8

  Ofera iubire, compasiune, grija, respect, incredere si fidelitate. Daca vrei sa primesti aceste lucruri de la membrii familiei tale, trebuie sa le oferi.

 9. 9

  Comunica cu familia ta. Discuta despre subiectele care duc la neintelegeri si incercati sa gasiti solutii pentru a aduce armonia in familie.

 10. 10

  Daca simti nevoia, poti merge cu familia ta la terapie familiala. Un terapeut va poate ajuta sa va rezolvati problemele.

Previous postCum sa faci fata persoanelor din familie care nu vor sa se schimbe Next postCum sa faci fata la aflarea vestii ca o ruda de-a ta este homosexuala

Related Posts

Posteaza un comentariu


close