Warning: include(/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59

Warning: include(): Failed opening '/home/cumfacsa/public_html/wp-content/plugins/sharebar/user.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cumfacsa/public_html/wp-config.php on line 59
Cum sa faci fata persoanelor din familie care nu vor sa se schimbe – CumFacSa.ro

Cum sa faci fata persoanelor din familie care nu vor sa se schimbe

Unelte articol

Poate fi o adevarata provocare sa accepti pe cineva asa cum este. Iar atunci cand persoana respectiva este una apropiata, cu care ai o relatie foarte stransa, exista tendinta de a o schimba. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa reactionezi, in cazul in care persoana respectiva refuza:

Pasi

 1. 1

  Pentru inceput, trebuie sa stii ca schimbarea este un lucru greu pentru multe persoane. Atunci cand schimbi ceva la tine devii vulnerabil, confuz si nervos, motive pentru care oamenii refuza sa se schimbe.

 2. 2

  Gandeste-te bine la ce ii ceri persoanei respective. Merita sacrificiul de a se schimba? Este o necesitatea sa se schimbe, pentru ca le face rau celor din jur? Sau vrei doar sa se schimbe pentru ca asa e mai comod pentru tine?

 3. 3

  Daca problema persoanei respective ii afecteaza viata si relatiile cu cei din jur, atunci ar trebui sa o ajuti. Trebuie sa astepti sa treaca de perioada de negare si sa accepte ca are o problema si apoi iti va accepta ajutorul. Lauda-i celelalte calitati si spune-i ca se descurca bine si ca va fi o persoana mai buna.

 4. 4

  Daca problema te afecteaza pe tine sau pe cineva drag, gandeste-te de ce. Este un obicei prost de care nu poate scapa sau este doar o chestiune de atitudine? Daca nu te enerveaza si nu iti afecteaza calitatea relatiei cu persoana respectiva, nu acorda prea mare atentie si nu incerca sa o faci sa devina alta persoana.

 5. 5

  Daca esti sigur ca persoana aceea nu se va schimba, incearca sa schimbi ceva la tine. Daca problema este minora, invata sa o accepti. Daca nu, atunci poate problema este la tine si trebuie sa fii tu acela care schimba ceva in atitudine.

Previous postCum sa faci fata presiunii din sporturi Next postCum sa faci fata neintelegerilor din familie

Related Posts

Posteaza un comentariu


close